Прогноза за Франция – Перу

Петлите“ изпяха първата си песен на Мондиал 2018 и макар тя да не беше най-благозвучната, сгря сърцата на цял един народ. Все още в медийното пространство по света се затвърждава мнението, че те не са един от двата топ-фаворита за трофея, а това някак си прави така, че футболистите им се амбицират още повече да демонстрират обратното.

Не видяхме в пълна сила това през първите 90 минути когато 11-те на терена меко казано блуждаеха някъде в облаците. С такава игра те няма как да се надяват на нещо повече от излизане от групата и на тотално крушение след това. Несъмнено Франция няма да си позволи във втори пореден сблъсък да подцени съперник, както стори срещу Австралия, и тук обликът на тима на Дешан ще е къде-къде по-различен.

Някъде тук световните медии ще получат подобаващ отговор от „петлите“, които ще оставят отчайващата си игра от първия двубой на заден план и ще са изцяло презаредени за нови подвизи. Тяхната схема на игра с трима нападатели ще се превърне в най-съществения фактор.

Перуанците не се справят убедително когато са поставени под напрежение и някак си се изключват от играта във важни моменти. Точно по такъв начин отстъпиха в кулминационния си сблъсък – този срещу Дания. Голямата новина за тях, която се въртеше в местните медии е, че легендарният Хосе Пауло Гереро по всяка вероятност ще попадне в стартовия състав. Той се включи от пейката в първата среща, но прекалено късно, за да окаже някакво влияние върху развоя.

Така най-накрая дългоочакваният момент дойде и серията от поредни мачове без загуба за перуанците падна. Продължителността й беше завидна – точно година, а след подобен шамар, за тима ще е много трудно да се вдигне само дни след като на практика получи един масивен удар по амбициите си за класиране. Много интересно е това, че коефициентите за победа на Франция се увеличиха страшно много – от 1.30 до 1.60, което несъмнено буди двусмислени мнения.

Съществено влияние върху това имат и световните медии, които оплюха „петлите“ за изявите им в първия двубой. Въпреки това чувствително изменение на шансовете за победа на букмейкърите, момчетата на Дидие Дешан ще опровергаят критиците си и още след края на 90-те минути срещу Перу ще си подпечатат място на 1/8-финалите, като заслугата за това ще е на офанзивната им сила.

Двубой: Франция – Перу
прогноза:Победа за Франция
коефициент: 1.60 betfair