Анализ за Фортуна Дюселдорф – Щутгарт

Фортуна Дюселдорф - Щутгарт

Прогноза за Фортуна Дюселдорф – Щутгарт

Първият неделен сблъсък от Бундеслигата предложи страшно много шоу откъм голове – цели 4 във вратата на Аугсбург, а Вердер Бремен се озова на печелившата страна. Малко по-късно съперничеството между Фортуна и Щутгарт ще разгърне нещо коренно различно. Затънали в дъното, те изпитват безкрайна необходимост от това да спечелят още някоя точка и да потеглят в правилната посока.

Фортуна Дюселдорф

За Фортуна положението въобще не е толкова тежко, колкото за съперника му. Едва ли и един човек на света е смятал, че този отбор може да стигне лесно до спасението в елита при нивото на Бундеслигата и при своето собствено. Направи ли го, то ще е едва в заключителните кръгове и по много, много драматичен начин.

Дотук Фортуна разгърна и някои много хубави неща от играта си като изкопчи точка от „Алианц Арена“ срещу Байерн Мюнхен в един изключителен триумф на красивия футбол. И в последно време същият този тим продължава с хубавите неща, като наскоро беше прекратена неговата най-силна серия през сезона от три последователни победи, а само преди седмица отмъкна и точка от стадиона на Хофенхайм, правейки нови силни изяви.

Фортуна Дюселдорф демонстрира неведнъж, че е отбор, който може да нанася огромни щети по своите съперници без значение кои са те, а залозите в Winbet букмейкър валят.

Щутгарт

Щутгарт е потресаващ в изявите си и от няколко сезона насам се разхожда по много, много тънък лед. Неведнъж този иначе велик за немския футбол тим се измъкваше буквално в последния кръг, но продължава ли така, нищо добро не го чака. Точно той е и един от основните заподозрени в битката за оцеляване като другите два тима са Нюрнберг и Хановер, които дотук са по-назад от Щутгарт в таблицата.

Този втори неделен двубой от Бундеслигата ще изправи едно срещу друго две от най-слабите нападения в цялото първенство, така че ще е огромна изненада ако точно в този случай се активизират. Прякото съперничество с намиращ се на много близко разстояние в класирането ще направи така, че дефанзивните прийоми да са на дневен ред, а за атаката да не остане нищо.

 

първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Фортуна Дюселдорф – Щутгарт
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.90
коефициенти: коефициенти от Казино winbet
Статус:Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90