Прогноза за ФКСБ – Милсами

ФКСБ

Тимът на ФКСБ, който доскоро беше по-познат във футболните среди с името си Стяуа Букурещ, е един от големите фаворити за влизането в груповата фаза на „Лига Европа“. Румънците въведоха сериозни изменения след преименуването си като започнаха да разчитат и на все повече местни футболисти. За първи път от дълго време насам в целия им разширен състав присъства само един чужденец и той е сърбин – в лицето на Богдан Планич.

ФКСБ ще направи всичко по силите си, за да спечели комфортно още първия двубой и да си гарантира класирането. Тимът на Андоне все още е в период на реконструкция и много трудно за него ще е да разгърне най-добрия си футбол още в първия си двубой през кампанията. Неговите момчета се представиха на ниво в контролите, справяйки се с Брашов и Миовени, а между двата двубоя завършиха при 3:3 с Виторул Констанца.

Милсами

Милсами отстъпва по всички показатели на този си тим, като нагласите са, че ще бъде разгромен още насред Румъния. Молдовците ще бъдат много добре организирани в своята половина и ще изненадат голяма част от критиците си. Тази изненада обаче ще бъде предизвикана не от това, че ще бъдат особено активни в предни позиции, а от това, че ще стоят прилично в своята половина и дълго време няма да позволят на опонента си да се разпише.

Голямо предимство за гостите е това, че тяхното първенство продължава да е в ход, а това със сигурност им позволява да са в много по-добър ритъм от опонента си. Изненадващото около тима на молдовците е това, че той отпътува за съседна Румъния без да запълни своята група като има с една резерва по-малко от позволените 7.

Въпреки това Милсами ще демонстрира едно прилично ниво на футбол и в никакъв случай няма да бъде разгромен.

прогноза: под 4.5 гола @ 1.61 – Печели