Футболна прогноза с анализ за Фейенорд – Ситард

Фейенорд - Ситард

Прогноза за Фейенорд – Ситард

Фейенорд продължава да е един от големите фактори в холандския футбол, така че бъде и занапред. Неотдавна същият този отбор сложи край на хегемонията на Аякс и ПСВ Айндховен като спечели титлата в страната, но опитът за защита беше безобразен, а златото – бързо предадено, така че ротердамци са в регрес.

Фейенорд

Това е до известна степен относително, тъй като много трудно, дори невъзможно, беше това да задържат онова си ниво на представяне (което беше изумително) за дълъг период от време. Така понастоящем Фейенорд, който беше размазан от Тренчин в квалификационните кръгове на „Лига Европа“ и отпадна рано-рано, има изоставане в първенството и звучи дори смехотворно да се бори за титлата при пасив от 13 точки от върха и 11 от второто място.

3-те звучни шамара, които възпитаниците на Джовани Ван Бронхорст получиха в последния кръг (едва преди няколко дни), когато отстъпиха с 3:1 на Цволе, засвидетелства това, че те няма да са конкурентни на Аякс и ПСВ през този сезон.

По-неприятното за тях беше не поражението само по себе си, а това, че то се яви третият пореден случай в първенството, в който не намериха начин да стигнат до победата.

Ситард

И парадоксалното тук е, че цялата тази толкова дълга и неприятна серия за ротердамци започна не срещу кой да е, а срещу предстоящият им съперник – новакът Ситард, който ги съсече насред „Де Кайп“ с 0:2. Това беше една много рядко срещана среща като развитие, тъй като гостите вкараха с два от едва 4-те си точни удара в противниковата врата, докато техните домакини имаха общо 26, 8 от които точни, а така и не се разписаха. Със сигурност Фейенорд си спомня за този двубой и ще направи всичко по силите си, за разлика от онзи случай, в предстоящия да се наложи по възможно най-категоричен начин срещу същия си този съперник. Головете ще изобилстват, а Фейенорд ще стигне до разгромен успех.

 

първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Нюрнберг – Херта
прогноза: Над 2.5 гола @ 1.45
коефициенти: коефициенти от бет365 букмейкър
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.451.451.45