Прогноза за Фейенорд – Граафшап

футболни прогнози

Безплатни футболни прогнози с анализ от 5bet.eu

Фейенорд така и не е способен да направи две-три последователни силни изяви. В обхвата на последния месец тимът изигра само една силна среща и най-изненадващото беше, че тя се оказа не срещу кой да е, а срещу вечния съперник – Аякс като беше спечелена с гръмкото 6:2. Въпреки това при липсата дори на една победа в останалите 4 двубоя, Фейенорд изостана много в класирането и вече е абсурдно да гледа към завършване на първа или втора позиция през сезона. Изоставането от тях възлиза на 11 и 16 точки, така че дотук с надеждите за нещо по-съществено.

Фейенорд

Продължават да падат страшно много голове в участията на Фейенорд и това ще се запази и срещу Граафшап. Най-накрая тимът ще е в състояние да изнесе една топ-продукция и срещу съперник, който въобще не е сред най-силните в страната. Това е една от старите слабости за ротердамци, а именно да се провалят по какви ли не безумни начини точно срещу съперници, които са считани за сигурни губещи срещу тях преди началото на двубоите.

През миналия уикенд футболистите на Фейенорд се пропукаха буквално в последната минута като инкасираха гол от Екселсиор, а много по-любопитното в случая е, че той беше дело на Ван Дер Меер, който се беше появил на терена няколко секунди преди това, за да се окаже така, че да донесе всичките точки на своите. Най-накрая Фейенорд ще напомни за най-силните си изяви и ще демонстрира, че това, което направи срещу Аякс, е напълно постижимо и срещу тим от коренно различен калибър, какъвто е Граафшап.

Граафшап

Точно той е предпоследен в класирането и въпреки това има известни поводи за оптимизъм след като спечели на два пъти в рамките на последните три кръга. Фейенорд има изумително нападение като в него са Ван Перси, Ларсон и Бергхауз. Точно те ще направят страшно много в това домакинство и ще напомнят за онова, което сториха със защитата на Аякс. Тук ще има само един отбор на терена и това ще е този на домакините, който ще разгроми своя съперник с огромна разлика.

първенство:Холандия – Ередивизия
двубой:Фейенорд – Граафшап
прогноза: Фейенорд -2.5 с азиатски хендикап @ 1.90
коефициенти: коефициенти от WinBet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90