Анализ за Фенербахче – Зенит Санкт Петербург

 

Единственият сблъсък от „Лига Европа“, който ще се проведе днес, е този между Фенербахче и Зенит Санкт Петербург. По презумпция тези тимове разчитат на една и съща схема на игра – 4-3-3, което предразполага към това да няма никакви изненади за всеки от тях, тъй като в определените зони от терена ще има препокриване и много рядко ще се случва така, че футболист на единия или другия отбор да се окаже сам, без да има в непосредствена близост до себе си пазач.

Фенербахче

Фенербахче има отчайващ сезон до този момент, като турнирът „Лига Европа“ остава единствената добра възможност за направата на нещо по-значимо. И в този случай треньорът на тима – Ерсун Янал няма да изневери на формацията си, като ще разчита и на обичайните си титуляри: Текин, Исла, Шкъртел, Джъфтпинар, Калдъръм, Маркес Сикейра, Топал, Арслан, Валбуена, Слимани и Моузес. Той прибегна до това да използва нигериеца Виктор Моузес на една позиция, на която той не е играл от години, от времената, в които се подвизаваше с екипа на Уигън, а именно тази на дясното крило.

коефициент: 1.60 в betfair букмейкър

Зенит Санкт Петербург

На изброените Сергей Семак ще противопостави: Лунев, Анюков, Иванович, Ракитский, Набиулин, Бариос, Краневитер, Ернани, Мак, Друиси и Дзюба. Начинът на игра на този отбор на Зенит е много по-различен от онзи преди 3-4 години, който нямаше равен в страната и стигаше до титла след титла. В момента отборът се стреми страшно много към това да изсипва топката в противниковото наказателно поле, търсейки Дзюба във въздуха. Когато играта му не спори и той бъде опазен, Зенит остава без начин да застраши противниковата врата и нещо точно такова ще се случи срещу Фенербахче.

Много сериозна ще е битката в средата на терена където са и някои от най-важните футболисти за двата отбора – Арслан и Топал за домакините, и Краневитер за гостите. Още от първите минути двубоят ще се изнерви, грубите влизания ще изобилстват и така чак до последния съдийски сигнал, като зрителите няма да видят нещо по-бляскаво от действията и на двата тима.

Голямата изненада в прогнозите за този сблъсък е, че в него няма да падне нито един гол, което се дава с огромния коефициент от 8.50.

първенство:УЕФА Лига Европа
двубой:Фенербахче – Зенит Санкт Петербург
прогноза: под 2.5 гола
Рискови прогнози:
под 0.5 гола първо полувреме @ 2.50 – Губи

коефициент: 1.60 в betfair
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60