Прогноза за Ейбар – Еспаньол

Ейбар - Еспаньол

Прогноза за Ейбар – Еспаньол

Изненадващо голям коефициент за един двубой между тези толкова разкрепостени отбори.

Ейбар

Ейбар имаше много по-силни изяви от настоящите през предходните сезони в елита. Същият тим се превърна в едно от най-големите открития след появата си в Примера, като много често влизаше в ролята на топ сензация, взимайки точки от съперничествата си с най-силните отбори. През този сезон обаче точно този отбор вече натрупа страшно много грешки на сметката си и изостава много в класирането.

Преди началото на двубоя с Еспаньол той заема необичайното за себе си 16-о място в класирането като е само на две точки пред най-добре позиционирания от тимовете в зоната на изпадащите.

дна победа точно в това домакинство ще се отрази безкрайно добре на отбора на Ейбар, който със сигурност дори при разколебаното си понастоящем състояние, продължава да разполага с много сериозни качества. Въпреки че няма да има на разположение контузените: Леон, Рамис, Шарл и Калавера, домакините ще изнесат една много силна продукция и още от самото начало на двубоя с Еспаньол ще гледат само в една посока – в атаката на противниковата врата.

Еспаньол

„Каталунците“ не са сред онези отбори в Примера, които предпочитат да оставят развръзката за втората част и да отлагат неизбежното. В редица случаи техните двубои протичат с изобилие от голове още през първото полувреме, а един такъв ще е налице и срещу Ейбар.

За разлика от съперника си, Еспаньол е много по-напред в таблицата. В същото време обаче този отбор има много по-сериозни кадрови несгоди, изразяващи се в отсъствието на половин дузина футболисти: Лопес, Перес, Дуарте, Гинер Педроса, Хермосо и Гарсия. Всички те са контузени и няма да са на разположение за визитата на Ейбар.

Въпреки това в никакъв случай Еспаньол няма да промени игровата си нагласа и ще влезе в едно безумно надстрелване със съперника. Головете ще започнат да падат със страшна сила, а тези толкова високи коефициенти за такава развръзка въобще не са за изпускане.

първенство:Испания – Ла лига
двубой:Ейбар – Еспаньол
прогноза: ад 2.5 гола
коефициент: 1.90 в руският 1xbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.202.202.20