Прогноза за Евертън – Борнемут

Евертън - Борнемут

Прогноза за Евертън – Борнемут

Неделният ден в Премиършип започва със съперничеството между Евертън и Борнемут. Със сигурност това са тимове, които са в състояние да играят красив футбол и да поднасят големи изненади дори срещу най-силните в страната. При директното си съперничество, колкото и офанзивно да играеха в продължение на една огромна част от досегашните си двубои, те ще предприемат нещо по-различно

Евертън

Евертън е един от отборите средно ниво в Премиършип, които през последните две-три години правят всячески усилия, за да се доближат все повече до най-силните. Бяха инвестирани много сериозни суми в този отбор, които в скоро време ще започнат да се оправдават, а с треньор като Марко Силва бъдещето определено изглежда бляскаво.

Португалецът направи редица трансфери най-вече в отбраната на тима си и все още има нужда от време, за да избере най-добрата си единайсеторка. Понастоящем той се спира все по-често на: Пикфорд, Колман, Зума, Мина, Дин, Гай, Гомес, Бернард, Уолкът, Сигурдсон и Ричарлисон. Очертава се едва една промяна след силното включване, което направи Люкман в турнира за купата на футболната асоциация. Точно младият англичанин ще стартира на десния фланг на нападението докато Тио Уолкът ще отстъпи позицията си.

Всичко около Евертън е ясно, но същото въобще не може да се каже за неговия съперник.

Борнемут

Борнемут изпрати една от най-неприятните си седмици след като трима от общо четиримата титулярни атакуващи футболисти (двама нападатели и две крила) са с леки травми. Въпреки това всички те са с шансове за възстановяване и за участие още от първия съдийски сигнал в този двубой.

Отново Еди Хау ще се спре на обичайните си титуляри: Бегович, Даниелс, Аке, Куук, Клайн, Бруукс, Лерма, Гослинг, Фрейзър Кинг и Уилсън. Под въпрос са последните трима, но от лагера на „черешките“ дадоха позитивен отговор относно състоянието им. И ако те започнат от първия съдийски сигнал, състоянието им въобще няма да е най-доброто, така че Борнемут ще има големи слабости в нападението си точно заради това.

От 2017-а година насам това противопоставяне се развива с истински зрелища като всяки от 4-те му издания за периода неизменно завърши с над 2.5 гола. Тази серия ще намери своя край насред „Гудисън“ в двубой, в който и Марко Силва, и Еди Хау няма да предприемат прекомерни рискове.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Евертън – Борнемут
прогнози: под 3.5 гола
коефициенти: коефициенти от efbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55

Ако тази среща не представлява интерес за Вас, можете да видите нашата прогноза за Тотнъм – Манчестър Юнайтед