Прогноза за Етър Велико Търново – Левски

Етър Велико Търново - Левски

Прогноза за Етър Велико Търново – Левски

Велико Търново

Велико Търново продължава да е едно от местата, които са най-негостоприемни за столичните тимове. Мачът още от този втори кръг при всички положения ще е едно огромно предизвикателство, което ще е в състояние до известна степен да даде отговор на въпроса дали всъщност този тим на „сините“ е готов за това да се включи отново в битката за титлата. В този си вид той играе един много добре сложен футбол, без да има някакви много ярки индивидуалности и без да тръгва кампанията с гръмки обещания.

Точно на това се наслаждават всички „сини“ фенове, които обаче от дълго време не са имали щастието да виждат своите любимци в толкова постоянен вид и толкова убедителни в играта си, печелещи мач след мач. Това е и едно от обезпокоителните неща за тях, а именно, че началото на настоящата кампания е толкова по-различно от това, което бяха свикнали да наблюдават съвсем доскоро.

Левски

Този Левски на Хубчев има все пак един-двама футболисти, които поне в изминалите три официални мача склониха да направят разликата, като над всички несъмнено изпъква Давиде Мариани. Той продължава с головете, а отборът – с победите, така че феновете са още по-доволни от това. Дотук обаче съперниците на „сините“ сякаш им зададоха по-малко въпроси, отлкото бяха отговорите. Нито Дунав Русе в първия кръг, нито Ружомберок в „Лига Европа“, не бяха в състояние по какъвто и да било начин да затруднят момчетата на Хубчев, така че победната серия до голяма степен не дава яснота за това какво е състоянието им.

Тимът на Етър, който съвсем доскоро беше изграден от Красимир Балъков, а неговите виждания продължават да се развиват от Росен Кирилов, който така и не посмя да направи някакъв голям брой промени и то с пълно право. Както се видя още на старта момчетата му изнесоха прекрасни 90 минути срещу другия столичен колос и отмъкнаха точка от визитата си, така че Етър е в добро настроение и готов да погледне към завършване на още по-добра позиция през настоящата кампания спрямо миналогодишната.

Това, че мачът ще се играе на стадион „Ивайло“ е огромен плюс за търновци и ще им позволи до някаква степен да приведат играта в русло, което да доведе до липса на голове.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Етър Велико Търново – Левски
прогноза:По 2.5 гола
коефициент: @1.90
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90