Прогноза Етър Велико Търново – Ботев Пловдив

Етър Велико Търново - Ботев Пловдив

Прогноза за Етър Велико Търново – Ботев Пловдив

Етър Велико Търново

Етър Велико Търново и Ботев Пловдив ще се противопоставят един на друг в съперничество, което е в състояние да излъчи и едно от най-големите открития на сезона. Вече няколко години великотърновци вървят много настойчиво в тази посока, като и през последната кампания сториха прекрасни неща. Красимир Балъков постави една отлична основа на един много добър тим, който ако запази развитието си в тази посока, то със сигурност в скоро време ако не равностоен на най-силните три тима в страната, то ще е в състояние все по-често да им се противопоставя и да се доближи до тях в класирането.

На първо време задачата пред този тим на „болярите“ е да завърши в голямата шестица. Той може и да се поздрави с подобно постижение, но за целта трябва да е много успешен точно в съперничества като това, което се задава, тъй като в него точките имат още по-голямо значение.

Ботев Пловдив

Ботев Пловдив се пропука неведнъж, а на цели три пъти във визитата си на Левски като можеше да го направи и на още няколко, но единствено отличните намеси на стража Аргилашки попречиха подобна развръзка да се превърне в реалност. Добавяйки и старите слабости на „канарчетата“ във визитите, то много трудно в този мач те ще стигнат до спечелването на трите точки.

През миналия сезон точно това – домакинското предимство, беше сред най-важните неща в двубоите между Етър и Ботев. Великотърновци се наложиха с 1:0 на стадион „Ивайло“, а малко преди това загубиха с 2:0 на базата в „Коматево“, а предходният директен двубой приключи отново с победа за пловдивчани с 3:0 – на техния стадион. Най-накрая окончателно ще бъде прекратена тази леко очертаваща се серия от ниска резултатност между двата тима.

Точно в този миг и в самото начало на сезона те ще погледнат основно към действията си в атака и точно това ще донесе много радост на феновете на зрелищния футбол.

прогноза: над 1.5 гола @ 1.50

първенство:Ефбет Лига
двубой: Етър Велико Търново – Ботев Пловдив
прогноза:Над 1.5 гола
коефициент: @1.50
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50