Прогноза за Етър – Славия

прогноза за Етъп - Славия

Обоснована прогноза за Етър – Славия

Етър Велико Търново натрупа страшно много позитиви през последните два месеца като доскоро имаше и една паметна серия от 6 последователни двубоя без допуснато поражение. Тя намери края си преди седмица когато дойде и загубата от ЦСКА с 3:0. Въпреки това отборът, воден от Красимир Балъков, е един от онези, които демонстрират много добри игри срещу съперници от сходен на своя калибър, а точно един такъв се задава в предстоящия двубой.

Етър

Още повече, че Етър е много, много силен домакин и страшно рядко губи на стадион „Ивайло“. В рамките на последните си 10 домакинства в първенството само тимът на Левски си тръгна с трите точки от Велико Търново и то с измъченото 1:2. Къде поради начина на изготвяне на програмата за сезона, къде и поради прекъсванията за националните тимове, в рамките на последните 37 дни отборът от Велико Търново има само една среща у дома, което определено е изненадващо. В нея той спечели с 1:0 срещу Витоша Бистрица като това се случи на 7-и октомври.

След толкова дълго време без да наблюдават своите любимци отблизо, феновете на Етър ще окажат огромна подкрепа на своите и ще се надяват силните им домакински изяви да продължат. От завръщането си в елита същият този отбор разчита почти изцяло на българи като все пак има и няколко чужденци в старотвия му състав. През този сезон това са: Аласана Мане, Велко Батрович, Флорант Боджадж и Артьом Артюнин.

Славистите са един от най-големите примери в родния футбол как с налагането изцяло на български футболисти се постигат едни доста добри резултати. Още преди две-три години те започнаха да разчитат изцяло на местни състезатели и през миналия сезон спечелиха купата на страната, а освен това осъществиха няколко много големи изходящи трансфера. И преди седмица те стояха много добре на терена и спечелиха с 3:1 срещу отбора на Септември.

Славия

Славия в този си вид е един от многото отбори в родния елит, които разчитат на формация 4-2-3-1. Същото е в сила и за предстоящите им съперници от Велико Търново. При срещата на две толкова сериозни сходства, едва ли ще има място за някакви по-сериозни изненади. Първото полувреме ще е много посредствено като головите положения всъщност ще отсъстват, а битката ще се води изцяло в средата на терена. Едва ли и някой си прави илюзии, че Етър и Славия са в състояние да поднесат нещо зашеметяващо като продукция.

През втората част все пак двата тима ще се раздвижат и като нищо някой от тях ще се поздрави с трите точки посредством минимална победа. Прогнозата за под 2.5 гола е сред най-добрите за този двубой.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Етър – Славияв
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.60 в българския ефбет
Статус: Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60