Футболен анализ за Етър – Локомотив Пловдив

Локомотив Пловдив - Етър

Обоснована прогноза за Локомотив Пловдив – Етър

Още първият спор между тези тимове предизвика безкрайно много полемики след една дискусионна ситуация, в която главният съдия даде директен червен на вратаря на „смърфовете“ – Мартин Луков за нарушение, което беше гарнирано и с дузпа. В първите минути след последния съдийски сигнал сякаш всички мнения се обединиха около това, че отсъждането беше грешно и изигра огромна роля върху крайния изход.

Етър

Така Етър беше много улеснен, реализира дузпата, а в оставащите минути до края на двубоя така и не се стигна до нещо по-интересно. При това положение и при този аванс от две попадения на чужд терен, „болярите“ са много, много близо до следващия плейофен кръг. Те нямат нужда от повече голове, като в реванша, просто трябва да демонстрират добра игра в отбрана.

Локомотив Пловдив

Локомотив Пловдив, който беше съкрушен по един толкова тежък начин, ще направи всичко по силите си, за да се върне в играта. Получилият се резултат не е такъв, който да води до сигурно класиране на съперника, а и едва ли ще има по-добър момент за „смърфовете“ да направят един голям обрат от настоящия – в края на една седмица, изпълнена с някои от най-великите връщания в играта след големи изоставания в световния футбол.

Допълвайки и това, че Локомотив гостува, то вече няма какво да загуби, така че следва да се отдаде на играта и да се наслади на 90-те минути. За „смърфовете“ остава и още един много важен двубой до края на сезона – финалът в турнира за купата с Ботев Пловдив, така че следва да задържи добрата си кондиция още малко време.

Само един от последните 5 директни сблъсъка между Етър и Локомотив Пловдив завърши без да бъде реализиран гол. Останалите 4 се развиха минимум с две попадения, а точно такава е прогнозата и за този случай, в който не следва да се стигне до отбранителен футбол.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Славия – Ботев Враца
прогноза: над 1.5 гола
коефициент: @1.50 в 1xbet
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50