Прогноза за Етър – Черно море

Етър - Черно море - прогноза

Обоснована футболна прогноза за Етър – Черно море

Изминаха само три кръга от началото на сезона, като в тях Етър Велико Търново точно на три пъти обърна посоката, в която поемаше.

Етър

Още в откриващия си сблъсък тимът беше крайно пасивен и отвсякъде погледнато играеше за 0:0 на „Лудогорец Арена“. Не беше толкова далеч от изкопчването на точката, макар и при евентуално 1:1, но и това не се случи, а най-изненадващото от всичко беше, че след края на срещата треньорът на тима Красимир Балъков отбеляза, че в никакъв случай не е давал указания за толкова отбранителна игра.

Кръг по-късно неговите футболисти постигнаха към първата си победа – на собствения стадион „Ивайло“, като имаха тотален контрол над случващото се на терена срещу отчайващия тим на Верея и въпреки това бяха принудени да чакат до заключителните минути, за да нанесат своя удар чрез Батрович.

Етър Велико Търново в Първа лига досега

Третият кръг се разви по огледален начин с първия – безкрайно отбранителен футбол срещу Ботев Пловдив, тотална липса на идея за това как да бъде реализиран гол в противниковата врата и на моменти през втората част – тотална окупация в собствената половина. Един от основните бранители на тима в лицето на Иван Скерлев получи червен картон, което означава, че ще пропусне домакинството на Черно море.

Въпреки всичко големите слабости на тима си остават в атаката, където липсата на Бадара така и не може да бъде запълнена. Привличането на португалския нападател Варела да Силва, имащ подобни на Бадара физически дадености, беше резонно, но се оказа неефективно. Той не е нито сработен с останалите, нито изглежда да има головия нюх на титулярния таран.

Радващото за тима от Велико Търново и за всичко негови фенове е, че Бадара не е напуснал, а просто е с контузия, така че в скоро време ще се завърне. Така дотук и трите срещи на тима от една от бившите столици приключиха с малко голове и съответно с под на основната линия.

Черно море

Черно море е пълната противоположност, като във всеки от трите кръга сътворяваше голови фиести, къде благоприятни, къде не. Още на старта тимът беше измъчен до краен предел и все пак стигна до трите точки, правейки обрат срещу Ботев Враца у дома. 10 дни след това изживя истинска драма на стадион „Георги Аспарухов“ като в рамките на едва две минути беше и на двете крайности.

Голът на Георги Божилов в 88-та минута значеше почти сигурна победа, но само секунди след подновяването на играта „сините“ възстановиха ремито чрез Мариани, за да се стигне до подялба на точките. И така, стоящ нелошо по родните терени, моряшкият тим достигна и до третия кръг, в който тотално се срина, като най-изненадващото беше, че това се случи във Варна.

Поражението с 1:5 от Септември беше истински шок за всички фенове на футбола в страната. Имало ли е дори един такъв, който да очаква подобна развръзка и точно такова статукво, то следва той да е сериозно надарен с някакви свръхестествени способности. Още след последния съдийски сигнал треньорът Илиан Илиев изказа крайното си разочарование от развръзката на срещата и се извини на феновете на тима.

Той и неговите футболисти със сигурност са обърнали най-съществено внимание точно на този аспект от играта си (отбраната) и това ще се озове в основата на получаването на скучноватата продукция в задаващия се двубой с Етър.

Прогнозата

В никакъв случай „моряците“ няма да са готови да предприемат прекомерни рискове и да прибегнат до множество от атаки. Като нищо тази среща от 4-ия кръг ще се превърне в една от най-скучните и може да се реши само от реализирането на един-единствен гол.

По-голям риск за същата среща се поема с прогноза за под 1.5 където и коефициентът е много по-забележителен.

 

Серията ще бъде продължена като и тук головете ще са под 2.5 ( гол линия).
първенство:България – Първа Лига
двубой:Етър – Черно море
прогноза: Под 2.5 гола
коефициент: @1.80
Статус: Спечелен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.701.66