Предложения за електронни спортове от Melbet

електронни спортове от мелбет

Видове геймърски спортове за залагане в руския оператор Melbet

Специално предназначения раздел за електронни спортове “Cybersport” ви информира за наличието на възможностите да залагате на компютърни игри, които се играят в различни турнири от опитни геймъри. Електронните спортове в Melbet изобилстват, така че няма да скучаете, ако решите да им обърнете внимание. Игрите са много, а коефициентите са високи.

Какви видове електронни спортове има в Melbet

По отношение на електронните спортове, Мелбет не изостава от конкурентите си. Спокойно можем да твърдим, че заради разнообразието от събития, този сайт дори надминава някои от именитите онлайн букмейкъри. А сега вижте на кои кибер спортове може да залагате:

  • League of Legends
  • Hearthstone
  • CS:GO
  • DOTA 2
  • Overwatch
  • World of Tanks
  • FIFA
  • и други спортове!

За всяка една от горе споменатите компютърни игри са предвидени високи ставки, така че ако познавате и следите съществуващите шампионати и участници в надпреварите по електронни спортове, то със сигурност можете да пожънете успехи, стига да имате известна доза късмет.

Бонус календар – електронни спортове

Предлага се специален бонус календар, в който можете да видите какви оферти има за кибер спортовете в сайта. От вас се изисква да кликнете на даден ден в календара, и ще се появят бонусите, които важат за дадената дата. Наистина малко букмейкъри предоставят оферти за електронни спортове, тъй че и тук можем да похвалим Мелбет за иновативното мислене.

Разбира се, към всеки един бонус важат определени правила. Ако искате да извлечете максимума от премиите, трябва да се съобразите с условията на букмейкъра. Бъдете спокойни, защото те не са сложни за разбиране и прилагане на практика в залаганията ви.

В заключение

От Melbet са направили раздел “Cybersport”с комплимент към феновете на електронните спортове. Такива раздели не се виждат във всички онлайн платформи за залози, което значи, че сте попаднали на точното място, ако си падате по залагания на електронни и компютърни игри. За да имате реални шансове за печалба, е необходимо да познавате е-спортовете отблизо и да сте в течение на всичко, което се случва с най-яките геймъри в световен мащаб