Как да играем за джакпота на Palms Bet?

Джакпот в Palmsbet

Ако се логнете в сайта palmsbet.com ще видите раздела “ДЖАКПОТ”, който се намира в главното меню. Кликнете върху него, за да се появят 15 футболни мача, които трябва да познаете, ако искате да получите реален шанс да грабнете сумата от 500 000 лева. Най-хубавото е, че букмейкърът предлага и утешителни награди за второ и трето място.

Какви са правилата за участие в Джакпот СУПЕР 15?

На първо място, трябва да влезете в секцията “ДЖАКПОТ” и да вперите поглед в помощната секция “Супер 15”, която ще видите в дясната част на екрана. Там са посочени петнайсетте футболни мача, за които е нужно да прогнозирате знак 1, Х или 2. С други думи, е необходимо да познаете, дали ще победи домакинът, дали ще победи гостът, или мача ще бъде равен.

Ако има повече от един играч, който познае всичките 15 мача в играта, то големият джакпот, ще бъде разпределен равномерно между тях. Играчът, който направи правилни прогнози за 14 мача получава утешителна награда от 10 000 лева, а участникът предвидил завършека на 13 мача печели сумата от 2000 лева. По този начин всички ще бъдат удовлетворени от залозите.

При положение, че в един или повече от 15-те предложени мача има продължения или дузпи, се гледа резултатът от редовното време. Продълженията не влизат в познаването на залога.

За да играете за джакпот супер 15, се налага да имате регистрация в онлайн платформата на Палмс Бет, ако нямате такава, то не можете да вземете участие в джакпотната надпревара.
Залози за джакпота, се приемат преди започване на двубоите. Не можете да залагате в раздел на живо по време на вече започналите събития, както и да използвате функцията “cash out”.

Джакпот от Palmsbet през нашия поглед

Наистина малко хазартни сайтове в интернет предлагат подобна опция, така че Palmsbet излиза с едни гърди напред. Ако сте познавачи на футбола, като нищо можете да се поздравите с най-голямата награда, пък дори срещите да ви се струват сложни на пръв поглед. Да се надяваме, че букмейкърът ще продължи да предлага тази интересна възможност за клиентите, която до този момент се радва на наистина голямо внимание.