Прогноза за Дюселдорф – Нюрнберг

Дюселдорф - Нюрнберг

Обоснована футболна прогноза за Дюселдорф – Нюрнберг

Битката за оцеляване този кръг ще е между Дюселдорф и Нюрнберг. Много по-добро е положението за домакините, които намериха ритъм в играта си и се изкачиха до 13-то място в подреждането. Те са вече на цели 9 пункта пред най-добре позиционирания от трите тима в зоната на изпадащите и се чувстват все по-комфортно в голямата битка за оцеляване.

Дюселдорф

От тази си позиция и то към края на 23-ия кръг при оставащи едва десетина до края на кампанията изглежда много трудно да се стигне до неблагоприятна развръзка за тях, така че със сигурност в оставащите кръгове трябва да излизат на терена само за едно – за да се наслаждават на футбола, а пък добрите резултати ще са нещо съпътстващо.

Същият този отбор печели много голяма част от точките си на своя стадион, а домакинството на последния в класирането е повече от добра възможност за продължаването на тази серия. Отборът на Фридхелм Функел е един от едва двата в Бундеслигата, които все още не са записали равенство през сезона като домакин.

Другият такъв е Борусия Дортмунд, който обаче е с много по-добри показатели след като спечели 9 от 10-те си излизания на „Сигнал Идуна Парк“. Точно преди този толкова важен сблъсък Фортуна Дюселдорф няма да може да разчита на една огромна част от своите футболисти. Лазаретът на тима е пълен като в него са: Цимер, Волф, Вийзнер, Соботка, Контенто, Ловрен, Боджек и Рензинг. Голяма част от тях са много близо до завръщането си в състава, като все пак един, максимум двама, могат да се озоват в разширения състав още за това гостуване.

Нюрнберг

В подобна ситуация за Нюрнберг са: Липерт, Тилман, Сали, Годен както и Върджил Мисиджан. Със сигурност аут от двубоя остават: Марграйтер и Райн. Нюрнберг изнесе най-силните си изяви в продължение на кампанията точно срещу този съперник след като го победи с 3:0 през есенния дял.

Няколко месеца по-късно играта на тима отново срещу него ще е на ниво и ще се стигне дотам, че двубоят да е безкрайно равностоен като една грешка в заключителните минути ще е в състояние да излъчи крайния победител. Много трудно в този мач ще паднат много голове, а прогнозата за под 2.5 с коефициент от 1.90 е направо супер.

Първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Дюселдорф – Нюрнберг
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.90 @ 1.90
коефициенти: коефициенти от melbet
Статус:Губи

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90