Дузпи - Пари Обратно

Връщане на пари от бет365

Как работи бонуса за връщане на пари “ Дузпи – Пари Обратно

Много често, да не кажем винаги, bet365, предлагат бонуса за връщане на пари обратно, ако вашият отбор бъде елиминиран, когато има голямо първенство – Световно Първенство, Европейско, Копа Америка или друго.

Какво представлява този бонус

Много, често всеки един който се интересува от футбол има изявен фаворит за спечелването на дадения турнир и е склонен да заложи дори символична сума на своят фаворит или  отбора изненада, непосредствено преди започването на турнира, когато коефициентите са най-високи.

Условията за Евро 2016

Заложете за Краен Победител на Евро 2016 и ако отборът Ви бъде елиминиран след дузпи, ще Ви върнем парите за губещия залог.
Тази оферта важи за залози за победа и подсигурен залог. Ще предлагаме този пазар На Живо по време на целия турнир, като тази страхотна оферта ще важи до началото на финала на Евро 2016 в Неделя, 10 Юли. Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, ще бъде възстановен само останалия активен залог. Който и да е Вашият фаворит за трофея във Франция, може спокойно да заложите, знаейки че няма да страдате при изпълнението на дузпите.
Въпреки, че Евро 2016 върви към своят край, условията примерно за лятната олимпиада в Рио, ще са много близки, ако не същите за връщането на средства от bet365, при отпадане от дузпи.
Ако това сте заложили за краен победител на Евро 2016, и вашият отбор отпадне с дузпи, ще получите подобно съобщение:

Здравейте Вашето име,

Свързваме се с Вас относно залога Ви за пазар Краен Победител на Евро 2016. Тъй като отборът на Италия (вашият отбор) беше елиминиран след дузпи, ние Ви върнахме губещия залог, като част от офертата за Дузпи.
Залози, направени като част от множествен залог, ще се считат за отменени.

Повече информация за bet365 –  начини на депозиране, теглене, мобилна версия и много други.