Прогноза за Динамо Киев – Аякс

прогноза Динамо Киев - Аякс

Обоснована прогноза за Динамо Киев – Аякс

Динамо Киев се пропука по много нелеп начин в първия сблъсък с Аякс, отстъпвайки с 3:1 на „Амстердам Арена„. Развръзката настъпи изцяло през първата част като още във втората минута холандците излязоха напред с гола на ван де Беек. Кедциора възстанови равенството 14 по-късно, за да се стигне и до заключителните 10 минути на първото полувреме.

Динамо Киев

Магическото дуо в преден план ЗиехТадич нанесе съкрушителен двоен удар по украинските амбиции като всъщност оформи и крайното 3:1. Получилият се резултат напълно олицетворява случилото се на терена, но едва ли втората среща ще се развие по подобен начин (в полза на холандците).

Хацкевич ще излезе с крайно агресивното 4-3-3 с Вербич, Беседин и Циганков в предни позиции и това ще донесе до желаното. По-впечатляващата промяна в играта на украинците ще е свързана с отбраната им, която ще демонстрира обичайната си стабилност за разлика отпреди седмица. Домакинският фактор също ще позволи на украинците да разгърнат най-доброто от себе си и да стигнат до победата. Тя се оценява с главозамайващ коефициент от почти 3.00, докато равенството се дава със сходна ставка.

Аякс

Освен всичко отборът на Аякс, вече изградил сериозна преднина в числово изражение, се озова в изключително благоприятна ситуация по отношение на класирането, а на фона на младостта, това може и да доведе до известни спънки. Много голяма част от стартовия състав на холандците са на възраст под 25 години, което при подобни обстоятелства като нищо ще доведе до сериозно отпускане.

Друга добра новина за домакините от предстоящия двубой е, че те излизат с пълната палитра от футболисти, с най-доброто, с което могат да разполгат към този момент, без нито един наказан или контузен. Това въобще не може да се каже за холандците, които няма да разчитат на услугите на травмираните: Сингравен, Фелтман, Долберг, Банде и Черни. Особено голяма е липсата на Каспер Долберг, който придоби огромна роля в редиците на тима.

С неговите функции в преден план ще са натоварени най-вече Хаким Зиех и Душан Тадич. Двамата бяха дейни преди седмица, но в ответния двубой няма да са така успешни. Макар да има планина за изкачване, тимът на Динамо ще бъде на висота и ще действа като изцяло преобразен за този така важен реванш за развитието на целия сезон, като няма да допусне на втори път в рамките на седмица да се озова не губещата страна.

 

 

първенство:Шампионска лига
двубой: Динамо Киев – Аякс
прогноза: Динамо Киев 1x
коефициент: @1,53 в betfair
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.531.501.53