Депозит в Palms Bet – как да го направим

Депозит в Palms BetЗа да правите залози в Palms Bet трябва да осъществите депозит. Това е процедура, с която захранвате сметката си, за да участвате в залаганията. Немалко потребители се притесняват от това, че няма да се справят с депозирането, но тези притеснения са безпочвени. Букмейкърът ви дава редица удобни начини да преведете пари във виртуалния баланс, и да залагате реално. В следващите редове ще ви научим, как да извършите първия си депозит в Palmsbet.

Откъде се прави депозит в Palms Bet?

За начало влезете в сайта с името и паролата. По този начин ще имате достъп до контролния панел. След като натиснете върху потребителското ви име горе в дясно на сайта, ще се появи падащо меню. Първата опция там е депозит. Натиснете върху него, за да видите всички методи за депозиране на пари. Срещу всеки метод е изписана минимална и максимална сума, с която трябва да захраните сметката. Изберете методът, който смятате, че е най-удобен за вас.

Платежни методи за депозит в Palms Bet

Представяме ви списък с платежните методи за депозит в сайта palmsbet.com. Ако сте залагали в други букмейкърски платформи, то нищо чудно да сте запознати с наличните начини за захранване на сметката, но ако не сте ние ще ви дадем информацията, от която се нуждаете.

Депозит на каса на EasyPay – това е много удобен начин да депозирате, защото каси за плащане на комунални услуги съществува във веригите хипермаркети на Фантастико, Кауфланд и Билла. За целта изберете този метод, изберете сумата на депозита и вземете кода за плащане. Отидете на каса на EasyPay, продиктувайте кода на служителя и депозитът ще постъпи веднага.

Депозит с дебитни и кредитни карти – ако притежавате дебитна или кредитна карта Maestro, MasterCard, VISA или VISA Electron, то няма да имате проблем да депозирате пари в Палмс Бет.

EPay електронен портфейл – можете да депозирате пари и посредством системата ePay.bg.

Skrill електронен портфейл – депозирайте желаната от вас сума посредством Skrill.

Cashterminal – кеш терминали има на различни места и чрез тях можете бързо и лесно да депозирате пари в сайта на Палмс Бет, с които да залагате на спорт или онлайн казино игри в Палмс Бет.

Банков трансфер – имате възможност за депозит чрез банков превод по сметката на Palmsbet, която ще откриете в сайта. Тук обаче е нужно да чакате малко повече време за депозита…

В обобщение

Не е трудно да забележите, че всички методи са достъпни и не изискват от вас специални познания. Вие избирате, дали искате депозит чрез банкови карти, банков трансфер и EasyPay или ще се доверите на електронните портфейли или Cashterminal методът.