7 начина за депозит на пари в Efbet

7 начина за депозит в ефбет

Как да депозиране пари в efbet

Депозирането на парични средства в Efbet е задължително, ако искате да залагате на спортни състезания, казино облози и лотарийни игри. Депозитът представлява един вид захранване на виртуалната сметка с реални пари. Тези пари ви позволяват да залагате онлайн и да печелите от това свое начинание. Ефбет е букмейкърът, който ви предоставят седем лесни начина за депозит.

Първите три начина…

1 – Депозит чрез каса на EasyPay – каси на ИзиПей можете да намерите в цялата страна. За да депозирате е нужно да изберете този метод от падащото меню, което се намира в секцията „Депозит“ на сайта. Минималната сума за депозиране е 10 лева, като вие ще получите специален код, който трябва да предоставите на служителя на фирмата за плащане на комунални услуги. Парите ще бъдат преведени незабавно в сметката ви, и ще можете да стартирате със залозите.

2 – Депозит чрез ePay.bg – изберете метода ePay от падащото меню в раздела „Депозит“ и напишете имейла адреса на акаунта ви в електронния портфейл. Въведете сумата, с която ще захраните сметката си, но не по-малко от 10 лева. Депозитът ще бъде извършен незабавно.

3 – Депозит чрез Skrill – това е още една от удобните опции за депозиране на парични средства в Efbet. Ако имате акаунт във виртуалния портфейл на Skrill, то просто напишете сумата, която искате да прехвърлите в сметката си, въведете паролата за достъп до Ефбет и ще ви се отвори акаунтът на Skrill, откъдето можете да депозирате в реално време. Минималната сума е 10 лв.

Останалите възможности за депозит в Ефбет

4 – Депозит чрез Netteler – това е още едно електронно портмоне, което можете да използвате, за да депозирате в Ефбет. Отворете опцията и попълнете всички задължителни графи. И тук минималната сума за захранване на виртуалния баланс в онлайн платформата е 10 лева.

5 – Депозит чрез кредитна или дебитна карта – избирайки тази опция, ще трябва да посочите данни за вашата банкова карта, за да депозирате. Минималната сума за депозит е 10 лева.

6 – Депозит чрез ecoPayz – поредния виртуален портфейл за депозит в Ефбет, който изисква да вкарате най-малко 10 лева в сметката си, за да можете да залагате на различните игри.

7 – Депозит чрез банков трансфер – за да направите депозит чрез банков трансфер, трябва да преведете пари на сметката на Efbet (IBAN BG03 BPBI 7942 1021 5921 01 за левова сметка). В графата за банкови трансфери ще видите сметките за превод на пари в други валути. 20 лева е минималният депозит, който трябва да направите, а след като парите постъпят в сметката, ще бъдете уведомени посредством имейл. За този метод се чакат по-дълго от 4 работни дни.

На този етап само два метода важат за теглене на пари от Efbet, за които ще споменем в отделна тема, където ще прочетете какви са условията, за да приберете парите от печалбите от уебсайта.