Дармщад – Байерн Мюнхен – обоснована прогноза

Дармщад - Байерн Мюнхен - прогноза

Обоснована футболна прогноза за срещата от немската Бундеслига , между отборите на Дармщад – Байерн Мюнхен

Една от най-неравностойните срещи в немския футбол..

… този кръг противопоставя Дармщад и Байерн Мюнхен. Появил се на голямата сцена преди сезон, тимът на Дармщад бързо успя да се приспособи към висшия ешелон в страната и даваше индикации, че е в състояние да се превърне в съществена част от него.

Само половин година след първото си оцеляване обаче тимът е обхванат от безкрайна посредственост, а пораженията му валят едно след друго. 6 поредни шампионатни такива, а като се добави и отпадането от аматьорския Валдорф в турнира за купата на Германия, поредица от загуби за Дармщад възлиза на точно 7.
Само в два от тези случаи тимът разпечата противниковата врата, което безсъмнено не говори добре за качеството на офанзивната му линия. Домакинската статистика говори, че Дармщад няма спечелена нито една точка срещу който и да било от последните три тима, които прие – Лайпциг, Инголщад и Хамбургер.

Последният триумф на собствена земя датира отпреди почти два месеца, което е най-ясният показател за падението на тима. Той не успя да се справи с два от слабаците през тази кампания (Инголщад и Хамбургер) и то като домакин, а какво пък остава да стори срещу гиганта Байерн Мюнхен ? „Баварците“ за пореден път бяха „дръпнати за опашката“ от новака РБ Лайпциг след като вчера тимът на Хаузенхутъл триумфира срещу Херта и се върна обратно на върха.

Престоят му там ще е за едва 24 часа понеже само ден по-късно по същото време Байерн Мюнхен ще свърши задачата си. Обрисуваното трагично положение на Дармщад може да бъде допълнено и с контузиите на Хьон, Плате, Гувара и Бен-Хатира. Единствено последният има някакви минимални шансове да е наличен за задаващото се свръх-тежко домакинство.

Байерн Мюнхен направи няколко досадни грешки в началото на кампанията и се нуждаеше от страно много време, за да се върне на върха. В края на краищата и това се случи, но „баварците“ вече много добре знаят колко лошо е чувството да се намират на второто място още повече когато такова нещо изобщо не им се е налагало от години. Най-накрая те започнаха да демонстрират футбола, който редица футболни експерти очакваха от тях.

Това доведе до 4 последователни победи като една голяма част от тях бяха вследствие на топ-футбол още до почивката. „Баварският гранд“ няма никаква причина да не потърси разрешаването на спора отново рано-рано. Макар без Коман, Боатенг, Алкантара, Грийн и Пантович тимът продължава да разполага с изобилие от футболисти с феноменални качества и няма да срещне никакви проблеми с изпълнението на задачата си на „Мерк-щадион“.

Баварците са 100%-ови в исторически план срещу Дармщад като са триумфирали във всеки от досегашните 3 спора с този опонент. Малко преди края на първия дял от кампанията тимът на Карло Анчелоти ще изнесе една неособено приятна лекция на Дармщад и ще вземе желания резултат в рамките на първия половин час.

Прогноза: Байерн Мюнхен/Байерн Мюнхен

Най-добър коефициент @ 1.50

Къде ? : tipbet-logo
Статус:Загубен