Прогноза за Черноморец Одеса – Карпати

Черноморец Одеса

Дербито за оцеляване в украинския елит днес е между Черноморец Одеса и Карпати. Тимът на домакините има българско присъствие след като начело му стои добре познатият Ангел Червенков. За негово съжаление, представянето на подопечните му в никакъв случай не е успешно като преди началото на този 30-и кръг те са на последното място в таблицата. За тяхно най-голямо щастие до края, след този, остават още две съперничества както за тях, така и за всички останали 5 тима в групата на борещите се за оцеляване.

Друга много добра новина за Черноморец е свързана с това, че едва един отбор изпада директно (този, който заема последното място в групата), докато намиращите се пред него два получават втора възможност – посредством плейофи да си гарантират мястото редом до най-добрите в страната и през идната кампания.

Изоставането от едва няколко пункта спрямо предпоследния в групата, със сигурност дава много оптимистични знаци пред тима и неговите фенове.

Победата в домакинството на Карпати обаче е задължителна. Точно този съперник се явява и пряк такъв за място в елита, но едва ли ще се стигне чак дотам, че Черноморец Одеса да завърши пред него в класирането с оглед на оставащите в най-най-оптимистичния случай 9 точки за спечелване при разлика от 7 спрямо него.

Карпати

Накратко казано – Карпати има огромен шанс точно в този кръг като размине ли се с поражението, ще си гарантира минимум плейоф за оцеляване, а стигне ли до трите точки, е напълно възможно да задмине Олимпик Донецк и да се измъкне от зоната на изпадащите. През последния месец се забелязва коренна промяна както в редиците на гостите, така и в тези на техните домакини.

Точно преди старта на този период тимът на Карпати влизаше в безкрайни надигравания със съперниците си и голяма част от неговите двубои приключваше с много голове, докато Черноморец действаше по-предпазливо. През последния месец ситуацията е коренно противоположна, а резултатите на домакините се влошиха страшно много, докато тези на Карпати са прилични. Преди по-малко от месец точно тези отбори така и не намериха начин не само да се победят, а и да вкарат гол в съперничеството си, а задаващото се ще е сходно.

първенство:Украйна – Висша лига
двубой:Черноморец Одеса – Карпати
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: @1.90 в tipBet
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90