Прогноза за Черно море – Славия

Черно море

Черно море се развива с всеки следващ сезон, а освен това прави и нещо, което заслужава само поздравления – да налага все по-често млади български футболисти. Илиан Илиев направи няколко огромни открития в редиците си като със сигурност перлата в короната е Мартин Минчев. Младият флангови футболист прави истински фурор и ако запази това си темпо на развитие, то със сигурност в най-скоро време ще се окаже част от много по-голям отбор от Черно море.

В изминалите няколко кръга „моряците“ не бяха далеч от това да запазят и пълен точков актив след като последователно се справиха с Локомотив Пловдив и ЦСКА с по 3:1, а малко след това тотално надиграха Етър Велико Търново на своя „Тича“, но крайният резултат се оказа 1:1. При това положение се вижда много ясно колко отчетливо се отличават сблъсъците на варненци от тези на голяма част от останалите тимове от началото на сезона след като има толкова много попадения в тях. Просто това е стилът на игра на Илиан Илиев, който отново ще бъде налице, но точно срещу съперник като Славия той няма да донесе възможно най-големия успех.

Славия

„Белите“ са един от най-коварните отбори в страната и много често затрудняват точно такива съперници – които се опитват да играят красив футбол и да вземат тотално инициативата срещу тях. В голяма част от тези случаи столичани се окомплектоват много добре в своята половина, влизат много сериозно в единоборствата, а в крайна сметка използват и най-малкия си шанс, за да нанесат голов удар и да спечелят.

Не е изключено точно такава развръзка да стане факт и на „Тича“ още повече след като домакините се чувстват изключително комфортно, а и са считани за едва ли не сигурни победители в този двубой. Славия въобще няма да е фигурант в това съперничество и ще окаже много сериозен отпор на силния си съперник

първенство:Ефбет Лига
двубой: Черно море – Славия
прогноза:По 2.5 гола
коефициент: @1.85
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85