Прогноза за Черно море – Локомотив Пловдив

Черно море - Локомотив Пловдив

Прогноза за Черно море – Локомотив Пловдив

Черно море

Моряците“ ще са в един много променен вид през идните месеци, така че при всички положения ще са един от най-непредсказуемите тимове поне в първите няколко кръга. След раздялата с част от най-добрите и в същото време най-опитни свои футболисти, те продължават да нямат утвърден вид. Самият треньор на тима – Илиян Илиев коментира случващото се в редиците като отбеляза, че има огромно желание да продължава да дава път за развитие на млади футболисти, а не просто да ги пуска в игра за по няколко минути, за да отбележи пред медиите, че го прави.

Точно това си остава и най-големият плюс за тима – че разполага с треньор като Илиев, който дълги години е част от футбола на най-високо ниво в страната и знае как да извлича желаните резултати дори в случаите, в които не разполага с особен кадрови потенциал в редиците си.

Локомотив Пловдив

Локомотив Пловдив изживява най-силната си година от изобилие от време насам. Тимът направи едно много спорно назначение – това на Бруно Акрапович преди известно време, а още с идването си той прибегна до това да разчита на една огромна част от футболисти, които много добре познава. Заедно с него в редиците на „смърфовете“ акостираха голяма част от чуждестранни състезатели – основно от балканските държави, а някак си те си паснаха и изградиха едно добро разбирателство помежду си, за да се стигне и до това тимът да спечели купата на България.

Бруно Акрапович разчита на един футбол, който самият той преди време беше определил като сходен с този, който донесе световната титла на „петлите“ от последния Мондиал. Тогава заваляха страшно много смехотворни мнения по адрес на казаното, но няколко месеца по-късно босненецът направи нещо, доскоро немислимо – да изведе тима си до спечелване на купата на страната.

Смърфовете“ се подсилиха с една от емблематичните фигури за следващия си съперник – Георги Илиев и той със сигурност ще започне като титуляр още от първия съдийски сигнал. Този мач ще е напълно равностоен и няма да предложи футболно шоу като повече от два гола в него не се вижда как ще паднат.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Черно море – Локомотив Пловдив
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: @1.70
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70