Анализ за Челси – Малмьо

Челси

Челси триуфмира още в първия си сблъсък със шведите и получилото се 1:2 праща англичаните много близо до следващия кръг в надпреварата. Въпреки това те са в един много нетипичен за себе си период, който на практика изисква записването на възможно най-добри резултати във всеки един сблъсък, така че със сигурност ще дадат най-доброто и в реванша с този си съперник.

Само преди няколко дни треньорът им Сари даде една много любопитна пресконференция, на която заяви, че е напълно уверен в бъдещето си в клуба, докато медиите на Острова продължават да предричат взаимната раздяла. Тази тема и развитието около нея със сигурност будят много голям интерес и няма как да е по друг начин. Челси е един от най-силните отбори в цяла Англия от десетилетие насам и със сигурност резултатите на тима са неизменно обвързани с бъдещето на треньора, без значение кой е той.

Дотук Сари направи и някои хубави, но и някои лоши. Със сигурност обаче трябва да му бъде гласувано много по-голямо доверие, въпреки досегашните провали. Той е сред треньорите, които са демонстрирали, че успяват да наложат характерния си стил на игра, но просто имат нужда от повече време.

Този толкова широко обсъждан в цяла Италия треньор направи истински чудеса в Наполи, като нищо ще ги направи и в Челси просто има нужда от време, а впоследствие и от бюджет за направата на точните трансфери.

Малмьо

Много важно за него е да стигне до разгромна победа срещу Малмьо и да направи това, което правеше в Наполи с лекота – да печели такива домакинства по крайно категоричен начин. Голямата въпросителна е около това дали най-накрая ще започне с Еден Азар в състава си и в „Лига Европа“. На фона на положителния резултат от първия сблъсък (победата с 1:2) по-скоро отговорът на този въпрос да е отрицателен.

Въпреки това много пъти точно в този турнир, откакто е начело на Челси, Сари започваше с най-доброто с което разполага с изключение на белгийската си звезда. Самият италианец много добре съзира колко важно за тима му е да съхрани силите на Азар и точно за това не го пуска сред титулярите в такива сблъсъци, които може да спечели и с останалите си футболисти.

амо преди броени дни беше подновено първенството в Швеция (наречено „Алсвенскан“), така че несъмнено гостите не са в най-добрия си ритъм. Още повече, че начело им стои треньор като Уве Рьослер, който преди няколко години се подвизаваше и в английския футбол (начело на Уигън) и който въобще не разчита на дефанзивен футбол. С неговия начин на игра ще е много изненадващо ако тимът му си тръгне с някакъв резултат, различен от разгромна загуба от „Стамфорд Бридж“. Най-накрая Челси ще изнесе един много, много силен сблъсък и ще стигне до успех с голямо числово изражение.

първенство:УЕФА – Лига Европа
двубой:Челси – Малмьо
прогноза: Челси – 1 с азиатски хендикап @ 1.75
коефициенти: коефициенти от Palms Bet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75