Как да спрем букмейкърите да ограничават акаунта ни?

печеливши акаунти

Как да предотвратим лимитирането на акауната (by 5bet.eu)

Ако сте добри в спортните залози или просто сте имали късмета, да улучите поредица от добри шансове в залозите си, сте застрашени от ограничаване на акаунта си към букмейкъра, към който сте регистрирани.

Често пъти букмейкърите ограничават акаунтите на играчите си, когато забележат поредица от успешни залози, с високи коефициенти.

Как бихте могли да разберете дали наистина акаунта ви е ограничен? Може и да получите любезен имейл, известяващ ви промяната в условията на акаунта ви, но често пъти това въобще не се случва. Акаунта ви е ограничен, така да се каже тихомълком. Повечето букмейкъри не са склонни да обявяват, че това е тяхна редовна практика.

По типичния и често срещан сценарии е един ден да се логнете в акаунта си и да направите залог. Но вместо залогът ви да бъде одобрен и приет, получавате съобщението, че залогът ви е препратен на предлагащата го страна. След това ще ви бъде съобщено, че залогът ви или е бил канселиран, или ви се предлага много по-нисък залог от направения от вас в действителност. Вие бивате ограничени!

Как биваме проучвани от букмейкърите?

Също, както всички други компании, букмейкърите имат модел на клиента, по който подбират клиентите си. Ако сте типа клиент, който не отговаря на техните критерии и модел, то те ще ограничат акаунта ви. Те проучват и намират успешни комарджии, като се стремят да смекчат, така да се каже успешните им залози.

Всички букмейкъри има екип от опитни мениджъри, които се занимават с рисковия мениджмънт на компанията. Те използват група критерии, според които определят дали един клиент е ценен за компанията или не.

При букмейкърите витае твърдението, че така наречените „играчи“ си имат практика или определен процес на залагане. По тях те се класифицират и им се определя рейтинг от мениджърите на букмейкърската компания. Колкото по-висок е рейтинга ви, толкова повече ви е позволено да залагате. Ако букмейкъра забележи доказателства, че сте печеливш комарджия, те ще понижат рейтинга ви. И директно ще намалят сумата, на която можете да залагате.

Какво можете да направите по въпроса за ограничаването?

Не изглежда честно нали? Ако сте успешен в спортните залози и печелите, то акаунта ви с букмейкъра бива ограничаван. Е, как можем тогава да очаквате да сте печеливш занапред и в дългосрочен план?

Няма определен отговор, който да е перфектен, на този въпрос. Но има някои неща, които могат да помогнат, за справянето с проблема. Ако сте наистина сериозен залагащ и искате да печелите, то трябва да им обърнете внимание. Няма се предвид точно определени правила или пътеводител. Повечето информация за рестрикциите на букмейкърите не е публична. Ние залагащите само можем да правим обобщение на честите практики на всеки букмейкър за ограничаване. И чрез тях да намаляваме риска от лимитиране и рестрикции на акаунта ни.

Тези съвети и препоръки са по скоро от опита, който повечето залагащи на спорта придобиват с времето. Повечето от нас се учат от практиката и сега с помощта на колеги и приятели ви предлагаме няколко съвета за справяне с ограничаването на акаунта от букмейкърите.

Съвети за предпазване от ограничаване на акаунта или спирането му от букмейкърите:

1Не изтегляйте парите си от спечелени залози твърде често – вашите депозити и осребряването им, струват доста пари на букмейкъра. Така, че това сериозно ги обезпокоява и изостря вниманието им към вас. Ако акаунта ви е препратен към търговеца на залози за преразглеждане, то има голяма вероятност роля за това да са изиграли честите депозирания и осребряване на средствата. Ако причината не са те, то най-малкото при преразглеждането, ще наклонят везните на решението, на букмейкъра към затваряне на акаунта ви или неговото ограничаване. Ако сте комарджия, който обича често да осребрява печалбите, за да се предпази от изкушения, то ще бъдете отбелязан неизменно от букмейкърите, като рисков – струвате им пари. Намаляването на тегленията, би следвало да намали и риска от ограничаване на акаунта ви.

2Внимавайте с използването на промоциите – ако използвате всяка оферта и предложена промоция, без да използвате акаунта си много, за каквото и да е друго, сте най-малкото нерентабилен клиент за букмейкъра. Също, както с честото осребряване на средствата, така и честото ползване на оферти, ще накара букмейкъра да ви класифицира, като нерентабилен клиент и това ще доведе до ограничение на акаунта ви. Този съвет не важи за тези от вас, които се опитват да се възползват от промоциите, което е познато, като „ съвпадащо залагане“. Това е съвсем различна игра и целите и са други, но тези съвети могат да ви помогнат и за нея. Но рано или късно акаунта ви ще бъде ограничен, когато букмейкърите усетят, че я играете. Ако наистина искате дългосрочно да печелите от спортни залагания, то се пазете да използвате всяка оферта, която ще ви донесе малко повече печалба. Така ще отклоните нежеланото внимание от страна на букмейкъра към акаунта ви.

3

Използвайте Pinnacle Sports – до колкото повечето колеги в залозите са запознати, това е единствения букмейкър, който не ограничава акаунти. От личен опит и от този на много други залагащи, това е потвърдена информация. За съжаление те нямат лиценз да оперират във всички страни и това е препятствие.

 

4Използвайте борси за залагания – този съвет е очевиден за повечето добри комарджии, но борси за залози, като Betfair или Matchbook са наистина необходимост. При борсите се залага срещу други залагащи и се плаща малка сума – комисионна към сайта за всеки залог, който правите. Така, че няма вероятност акаунта ви да бъде ограничен, а с това и залозите ви. Друг полезен елемент на борсите за залози е, че можете да направите залог срещу залозите направени при букмейкъра ви. Това има своите полезни предимства, които ще обясним детайлно малко по-късно.

5Следете резултатите от залозите си – просто забравете за ограничаването на букмейкърския си акаунт за секунда. Трябва да следите стриктно резултатите от залозите си, при каквито и да е обстоятелства. Това е много важно за управлението на сумата ви за залагания и поддръжката на структурирана стратегия на залозите. Връщайки се обратно на темата, за ограничаването на акаунта от букмейкърите, чрез проследяването на залозите и резултатите им, можем да узнаем точно колко сме спечелили или загубили от определен букмейкър. Ако сте достигнали точна на разрив с определен сайт и букмейкър, то можете да го оставите за малко, докато нещата се поуспокоят. Ако искате да сте още малко по-ангажирани и креативни, може да използвате техниката на „фалшивата загуба“. Така ще балансирате печалбите  и загубите си, и най-вече ще заблудите букмейкъра. Това води полека към следващите ни два съвета в тази статия.

6

Правете „Регулярни залози“ – когато правите този тип залози, вие се представяте, като регулярен залагащ. Тази техника се използва най-вече от залагащите на съвпадения. Те избират да залагат на залози извън предложените промоции и оферти. Тази техника може да бъде част и от стандартната техника, за направата на фалшив губещ залог. Целта и е да се смесите с тълпата, да накарате букмейкъра да повярва, че сте регулярен залагащ. Риска естествено е, ако сте достатъчно късметлия да спечелите залога или серията от залози и да свършите целия трик с едно ограничаване на акаунта ви, като резултат. За да избегнете загубата на пари с регулярното залагане трябва да правите залозите си, като използвате обмяна при равнопоставени или много близки до обявения коефициент стойности.

7Залагайте срещу букмейкъра и правете краткотрайни ценови селекции – можете да изиграете загуба и чрез рутинно залагане срещу букмейкъра, и поставяне на краткотрайни ценови селекции, използвайки обмени докато не загубите достатъчно пари. Букмейкърите правят пачки пари, най-вече от фаворитите си и залагането на тях. Подкрепяйки ги в това, не е трудно да загубите достатъчно пари от залози. Ако на случаен принцип залагате на ниски ценови селекции и вложите достатъчно количество в тях, тогава букмейкърското над залагане ще ви победи и така ще загубите залога. В действителност няма да губите пари, защото за всеки изгубен залог от букмейкъра, ще спечелите в обмяната на залога. Тази стратегия изисква малко практика и умения, въпреки това не е изключено да направите грешка, която да ви струва пари. Така, че практиката не се препоръчва за начинаещи в дебрите на залозите. Също така трябва да използвате сайт за проверка на коефициентите и препратки с Betfair, за да намерите на какво да заложите срещу букмейкъра, подкрепяйки го същевременно. Заложете на коефициенти равносилни или много близки до тези на букмейкъра. Лично според нас тази опция е за предпочитане пред регулярното залагане, защото риска от голяма печалба е нищожен и следователно ограничаването на акаунта ви също.

 

8Залагайте на кръгли суми – ако залагате прецизни суми, като 112. 43лева например, веднага ще доведе букмейкърите до идеята, че сте професионалист. Това няма да им хареса естествено, защото професионалните комарджии правят пари, печелейки на гърба на букмейкърите. Колко жестоко от тяхна страна, нали? Закръглянето на залозите нагоре или надолу е проста, но ефективна техника. Тя ще ви помогне да сте извън рамките на букмейкърския радар, поне за определено време.

 

9Не бъдете Мистър Голямата Работа – букмейкърите винаги проучват риска, който прави залагащия. Така, че съвсем естествено, колкото повече залагате, толкова по-голям е потенциалния риск за тях от залозите ви. Ако правите големи депозити, залагате с лекота и се съсредоточите определени лиги и хендикап, шанса няколко сигнални лампи да светнат в главата на букмейкъра е неминуем. Забавата от разиграването на букмейкъра не трае дълго, повярвайте! Ще бъдете ограничени в акаунта си и то доста бързо. Е, ако знаете какво точно правите е друга работа. Но веднъж забележат ли ви или по скоро набележат, няма да мине дълго време преди да затворят акаунта ви изцяло. Ако така сте поставили нещата, единственото ви спасение може би е тежките, повтарящи се загуби. Това е всъщност сорта „губещ-губещ“ модел, който искаме да избегнете.