Прогноза за Ботев Враца – Витоша Бистрица

Ботев Враца - Витоша Бистрица

Обоснована прогноза за Ботев Враца – Витоша Бистрица

Съперничеството между Ботев Враца и Витоша Бистрица е едно от многото в тази фаза от сезона, които нямат никакво значение за крайното класиране. Всъщност по някакъв чудодеен начин този сблъсък и най-вече развръзката в него е в състояние да направи така, че да се стигне до известна интрига при това кой ще завърши втори, кой трети в тази група на изпадащите, но и при положение, че Ботев Враца има домакинството и определено превъзхожда съперника си, до подобно нещо много трудно може да се стигне.

Ботев Враца

След като изнесоха един много силен първи сезон, домакините се озоваха много напред в класирането като в определен момент от кампанията дори се споменаваше, че имат много добри шансове да завършат в горната половина на класирането. Подобно нещо не беше невъзможно, но в крайна сметка някъде след края на зиминия трансферен прозорец стана ясно, че няма как да се случи.

Тогава определено най-важният футболист за тима – Валери Божинов, който с головете си през първия полусезон направи така, че тимът да е на позиция, която е много над възможностите му, потегли в посока Левски и така проблемите в нападението на Ботев Враца станаха много сериозни. Отсъствието му е повече от очевидно и ще продължи да е такова и в домакинството на Витоша Бистрица.

Врачани привлякоха Мирослав Будинов за заместник на Божинов, но е явно, че той не е в състояние да е толкова полезен за тима. Витоша Бистрица е една по-слаба версия на Ботев Враца. Тимът на Росен Кирилов изостава в няколко отношения като основното от тях е това на индивидуалния блясък.

Витоша Бистрица

Няма футболист в редиците на „тиргрите“, който да направи разликата в предни позиции, докато в Ботев Враца има няколко такива. Въпреки това Витоша има превъзходство по отношение на играта си в отбрана, което ще демонстрира тук.

Разликата между инкасираните голове на двата тима възлиза само на един по-малко за Витоша, но при всички положения тимът се организира много по-добре в своята половина, а точно това ще направи и в този случай. Много трудно в един такъв мач ще се стигне до вкарването на много голове.

Прогнозата за под 2.5 гола с един подобен коефициент въобще не е за изпускане, а с чувствително по-малка сигурност другите добри избори са за под 1.5 и въобще без гол в мача където коефициентите са огромни.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Ботев Враца – Витоша Бистрица
прогноза: под 2.5 гола
рискови прогнози:
под 1.5 гола @ 2.65
под 0.5 гола @ 7.50

коефициент: 1.55 в Борса Бетфайр
Статус:Губи

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55