Прогноза за Ботев Враца – Септември

Ботев Враца - Септември

Обоснована прогноза за Ботев Враца – Септември

Ботев Враца и Септември бяха определяни за част от групата на борещите се за оцеляване през този сезон. На този етап от кампанията подобно нещо е в сила за гостите от този двубои, които в последно време не са на себе си и натрупват поражение след поражение на сметката си, докато врачани са в истински възход. Ямата между двата тима започва да изглежда все по-сериозна като понастоящем е точно 11 точки и не се вижда какво трябва да се случи, за да може по някакъв начин в края на сезона столичният тим да е пред своя съперник.

Ботев Враца

Ботев Враца изнесе няколко големи срещи в продължение на сезона и колкото и необичайно да звучи е само на 3 точки от първата шестица. Тимът на Сашо Ангелов разчита страшно много на изявите си в преден план и най-вече на индивидуалностите. Има ги и то в изобилие в този състав, като всеки измежду Валери Божинов, Петър Атанасов, Юлиян Ненов, Емил Стоев и непрестанно влизащият от пейката Валери Домовчийски е в състояние да направи разликата в резултата само с едно отиграване.

Изненадващо е, че в последно време Пепи Атанасов все по-често се озовава на пейката, но той имаше и лека травма, която навярно все още не е напълно отшумяла. В първите кръгове същият направи истински фурор и се превърна в един от водещите голмайстори в цялото първенство. Със сигурност домакините превъзхождат своя съперник по отношение на индивидуалности, но това в никакъв случай не е гаранция, че ще стигнат до трите точки. Най-накрая и Септември на свой ред стигна до победа като пречупи Черно море на националния стадион. Головете на Борис Галчев и Ишмаел Байду бяха достатъчни, за да донесат трите точки срещу „моряците“, които изпратиха една от най-слабите си срещи през сезона.

Септември

По-интересното е това, че точно срещу варненския тим Септември изнесе най-силната си продукция през сезона, печелейки с 1:5 насред „Тича“, а трябва да се върнем много назад в историята, за да видим толкова изразителна победа за гостуващ тим на същия този стадион. Така 6 от общо едва 10-те точки на столичния тим дойдоха от съперничествата му с Черно море. Още в самото начало на сезона те отстъпиха на Ботев Враца с 1:2, но предстоящата среща ще е много по-оспорвана.

Септември ще е с приповдигнато настроение след триумфа над Черно море и най-накрая ще демонстрира и подобрение на изявите си в отбрана. Много дълго време който и да е от двата участника в двубоя няма да намери път към противниковата врата, а прогнозата за малко голове е най-добрата за това съперничество.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Ботев Враца – Септември
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.70 в PalmBet България
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70