Босна и Херцеговина – Армения

Босна и Херцеговина - Армения

Обоснована прогноза за Босна и Херцеговина – Армения

Босна и Херцеговина

Босна и Херцеговина е един от приятните за наблюдаване национални тимове на континента. Той продължава да произвежда футболисти от най-висока класа, които се състезават в много сериозни отбори и така въпреки, че самата държава не е сред най-развитите в своята част на света, някак си намира път към това да разгръща качествата на своите таланти.

Последно казаното по никакъв начин не пречи на Босна и Херцеговина да изгражда футболисти и да им дава път на най-голямата сцена. Не са един или два примерите, които се забелязват в националната формация, а те са кой от кой по-забележителни. Джеко, Пянич, Зуканович, Вранйеш, Виска, Дулйевич – всички те са от много високо ниво и със сигурност ще са в центъра на вниманието срещу арменците.

Много важно за този тим на Босна и Херцеговина е да си набави няколко победи на старта на квалификациите с което и да има възможността да погледне към второто място в групата, което още с изтеглянето ѝ, беше отсъдено като сигурно или за Джеко и компания, или за гърците.

Не се вижда начин, по който някой от тези тимове да завърши по-назад в класирането при положение, че в групата са Лихтенщайн и Финландия. В същото време върховото място е гарантирано за „Скуадра Адзруа“, която в скоро време ще навлезе в много силен период и ще напомни за най-силните си години. Изграденото от босненците през последните няколко години ще се види нагледно в домакинството на Армения.

Армения

Въпреки че съперникът подобри страшно много изявите си през последните месеци, не се вижда как ще отмъкне нещо от този сблъсък. Тук по-скоро въпросителната да е около това с колко гола ще спечелят домакините, отколкото дали въобще ще го сторят. Отново и отново Джеко ще ги поведе към една много голяма победа, а ролята на Пянич в средата на терена също няма да е за пренебрегване.

Индивидуалният му голям спор с Мхитарян от другата страна, ще бъде изцяло спечелен и това ще остави трите точки за неговия тим.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Босна и Херцеговина – Армения
прогноза: Босна и Херцеговина -1
коефициенти: коефициент 1.55 в Букмейкър winbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55