Прогноза за Борнемут – Уулвърхямптън

Борнемут - Уулвърхямптън

Обоснована прогноза за Борнемут – Уулвърхямптън

Борнемут

Много сериозни са нагласите, че ще се стигне до истинска голова фиеста в този сблъсък между Борнемут и Уулвърхямптън. Измина много време откакто „черешките“ бяха сред най-резултатните отбори в лигата. От няколко седмици насам те имат гигантски затруднения със завършването на атаките си като вече дълго време не намират път към противниковата врата.

Все по-сериозни стават главоболията за треньора им Еди Хау, който тук няма да може да разчита и на водещия си голмайстор Калъм Уилсън. Той получи контузия в коляното и няма да е на разположение за това домакинство като на тази позиция ще действа единствено Джошуа Кинг. И в този случай Еди Хау няма да направи някакви големи изменения сред обичайните си титуляри като ще заложи на: Боруц, Смит, Аке, Мефам, Клайн, Фрейзър, Лерма, Гослинг, Айб, Кинг, Соланке. Просто на мястото на Уилсън ще застане привлеченият през зимата английски младок Доминик Соланке, който в последно време все по-често се включваше като резерва.

Уулвърхямптън

Насреща им застават 11-те на Нуно Санто: Патрисио, Боли, Коуди, Бенет, Дохърти, Джони, Моутиньо, Невеш, Дендонкер, Жота, Хименес. Португалската колония в редиците на „вълците“ продължава да се увеличава като почти половината от футболистите в стартовия състав са точно от тази държава. Нито един контузен за тях, а тази толкова добра новина със сигурност ще им позволи да продължат да гледат в посока завършване на 7-то място. В лазарета на съперника попадат все повече и то все важни футболисти за него като: Станислас, Франсис, Брукс, Куук и вече отбелязания Уилсън.

При всичките тези проблеми и то най-вече в предни позиции, а и при липсата на намиращия се преди травмата си в прекрасна форма уелски младок – Дейвид Брукс, то положението за нападението на „черешките“ ще продължи да е все толкова плачевно. Уулвърхямптън ще е по-дейният в този сблъсък и ще стои много добре в своята половина като въпреки това си леко превъзходство няма да стигне до някаква изразителна победа.

 

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Борнемут – Уулвърхямптън
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 2.00  с нова регистрация в betfair
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.801.80