Футболен анализ за Борнемут – Шефилд Юнайтед

Борнемут - Шефилд Юнайтед

Прогноза за Борнемут – Шефилд Юнайтед обоснована

Борнемут

„Черешките“ откриват 2019/20 с домакинство на един от трите новака, което при всички положения е прекрасна новина за тях. Те са същият отбор от миналата година след като не направиха почти никакви трансфери през лятото.

Еди Хау, откакто застана начело на тима, наложи своята пословична схема 4-3-3 и без значение дали играе срещу първия, или срещу последния в класирането, не се отмята от нея. Така ще е и сега като сред избраниците му ще има трима нови. Следва той да заложи на: Бегович, Стейси, Мефам, Аке, Даниелс, Фрейзър, Билинг, Лерма, Хари Уилсън, Калъм Уилсън и Джош Кинг.

Много разкрепостен е този негов състав, който ще продължи да изглежда в обичайния си вид. За голяма част от феновете на английския футбол, не по-малък интерес предизвиква присъствието на Шефилд Юнайтед в елита. Това е тим, който преди известно време беше много солиден на най-високо ниво, но в крайна сметка изпадна, а след това пропадна дори до третото ниво на футбола в страната. Не след дълго той все пак намери начин да се завърне редом до най-добрите и въпреки това голяма част от състезателите в редиците му не са толкова добре познати на по-голяма част от феновете на футбола.

Шефилд Юнайтед

Шефилд Юнайтед достигна до тази толкова важна промоция, разчитайки на една все по-рядко срещана формация, каквато е 3-4-2-1. Няма да има изключение и в това отношение, като още срещу „черешките“ ще видим тима да изглежда по този си начин. Крис Уайлдър ще заложи на: Хендерсън, О‘Конъл, Йгън, Башам, Стивънс, Норууд, Лундстрам, Балдок, Робинсън, Фрийман, МакБърни.

Въпреки че много хора на „Острова“ прибързаха да отпишат „остриетата“ и да ги запратят бързо обратно към Чемпиъншип, те ще разгърнат един много добър футбол още в откриващия кръг, ще се разпишат, че даже няма да са далеч и от това да си тръгнат с точков актив от „Виталити“.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Борнемут – Шефилд Юнайтед
прогноза:Гол/Гол
коефициент: @1.85
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85