Прогноза за Борнемут – Бърнли

Борнемут - Бърнли

Прогноза за Борнемут – Бърнли

Борнемут

Борнемут, който сътвори някои от най-зрелищните сблъсъци в продължение на целия сезон в английския елит, който съкруши Челси на Сари с 4:1, приема един от най-слабите тимове в първенството, този на Бърнли.

Много трудно в този си толкова непредсказуем и все толкова непостоянен вид, тимът на Еди Хау има как да бъде причисляван към най-силните в страната. Несъмнено е това, че той има някои прекрасни изпълнители в редиците си, играе зрелищен футбол и дотам.

Борнемут има още страшно много върху какво да поработи преди евентуално да се окаже неотлъчна част от най-добрите 10 в цялата страна за години подред. Инкасираните 58 гола са категорични за това, че „черешките“ са задължени да погледнат към това на първо време да подобрят играта си в дефанзивен план.

Няма как толкова добър треньор като Еди Хау да е пропуснал това, така че още в оставащите 6 кръга той ще съсредоточи много сериозно усилията си точно в тази посока, позволявайки си да отнеме част от блясъка на нападението за сметка на по-стабилните изяви в дефанзивен план.

Безумното около Борнемут е това, че всъщност е тимът с 4-та най-слаба отбрана в първенството, а е много над зоната на изпадащите. По-слаби от него в това отношение са само, забележете, двата вече изпаднали тима – Хъдърсфийлд и Фулъм, както и следващият му съперник – Бърнли, който е точно над зоната на изпадащите.

Бърнли

Възпитаниците на Шон Дайш претърпяват някакъв безумен регрес по отношение на играта си в защита. Само преди година те бяха изградили една прекрасна четворка пред Том Хийтън, която рядко допускаше да бъде направена на пух и прах даже и от най-силните в страната.

Бърнли ще погледне отново към вече отбелязаните прекрасни изяви в отбрана и колкото и изненадващо да е, ще напомни за тях точно на „Виталити“ срещу Борнемут. Всичките нагласи са за нов грандиозен провал на отбраните на всеки от тимовете, но подобно нещо няма да се случи, като това ще е един от много редките случаи, в които бранителите на Еди Хау да са безупречни и даже да погледнат към това да завършат 90-те минути без да инкасират гол.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Борнемут – Бърнли
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 2.00 в руския букмейкър 1xbet
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90