Прогноза за Болоня – Сасуоло

Болоня - Сасуоло

Обоснована прогноза за Болоня – Сасуоло

Болоня

Болоня продължава с подвизите през последните седмици като триумфира в два поредни кръга и се доближи много близо до спасението. Изумителен беше вторият от тези успехи, който дойде във визитата на Торино и така отборът е отново в голямата игра за оцеляването.

Болоня ще продължи да разчита на още от същото, което се озова в основата на постигнатото – разкрепостен футбол, залагайки на редица атакуващи футболисти. Синиша Михайлович ще започне с: Скорупски, Мбайе, Данило, Хеландер, Дайкс, Сориано, Поли, Джемайли, Сансоне, Паласио и Орсолини.

Сасуоло

Сасуоло няма да подходи по какъвто и да било по-различен начин. Де Зерби е друг от треньорите в Серия А, които са много големи почитатели на истинското надиграване с изцяло футболни средства. Това го прави и поредното изключение от обичайните схващания за този спорт когато става на въпрос за италианското първенство. Сасуоло има изобилие от класа в нападението си като е трудно да се каже коя от трите съставляващи (Ди Франческо, Бабакар и Берарди) е най-съществена.

Консили, Рожерио, Ферари, Марлон, Демирал, Бурабия, Маганели и Сенси ще са останалите, които ще започнат от самото начало на двубоя. Точно преди паузата за националните тимове Сасуоло се оказа част от една от срещите на сезона. Тимът отстъпи с 5:3 в домакинството си на Сампдория, като се стигна до едно истинско футболно зрелище. Малко по-рано през кампанията същият отбор загуби отново на своя стадион – от Аталанта с 6:2.

Най-разочароващата новина за възпитаниците на Де Зерби са свързани с това, че продължават да имат огромни слабости с вкарването на голове като гости. Страшно много от последните им визити приключиха без да са намерили път към противниковата врата, но срещу отбора на Болоня, който ще остави много празни пространства в своята половина, това ще се промени. Този сблъсък ще е поредният с участието на Сасуоло, който ще се развие по много зрелищен начин и с вкарването на голове и в двете врати.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Болоня – Сасуоло
прогнози: Гол/Гол или да отбележат и двата:Да
Статус:?
коефициент: 2.00 в букмейкър Winbet онлайн

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.002.002.00