Прогноза за Болоня – Киево

Болоня - Киево

Прогноза за Болоня – Киево

Стадио Ренато Дал‘Ара“ ще стане арена на една от титаничните битки за местните любимци в един от най-важните мигове от сезона. Озовали се отново в зоната на изпадащите след като преди две седмици я напуснаха за кратко, те са решени на всичко, за да потеглят отново в правилната посока и да натрупат няколко последователни победи, по подобие на това, което сториха през изминалия месец, за да се измъкнат от тежката ситуация.

Болоня

Всичко в този случай е с тях, така че ще е неистов провал ако не измъкнат всичките точки от домакинството си на Киево. Най-хубавата новина за момчетата на Синиша Михайлович е, че вчера основният им съперник за последното място, което ще доведе до оцеляване в Серия А (17-то) – Емполи загуби визитата си на Удинезе и така ако запише три точки на сметката след сблъсъка с Киево, тимът от „Ренато Дал‘Ара“ ще се измъкне отново от зоната на изпадащите като в същото време ще се доближи и страшно много до основната група, борещи се за завършване в средата на класирането, така че ще има огромна възможност пред себе си да погледне и към нещо повече от спасението. Т

ака, както е в зоната на изпадащите, отписван от всички, същият този тим, може да се окаже само на 4 точки от 13-то място, което понастоящем е заемано от Парма, но за целта е задължен да спечели домакинството си на Киево.

Киево

Няма как да има по-добра възможност пред Михайлович и неговите футболисти от тази, която им се открива в този кръг. Домакинство и то на вече изпаднал съперник, даже и да искат, просто е невъзможно да имат насреща по-лесен съперник и то приемайки го на своя стадион.

Единственото, което е в състояние да провали домакините, е това, че бяха безумни във визитата си на Аталанта в миналия кръг и инкасираха 4 гола във вратата си само в рамките на първите 15 минути, а това ще е в състояние да нанесе известен удар по тях. Имайки толкова темпераментен треньор като Синиша Михайлович, някак си те ще оставят това на заден план и ще бъдат преобразени в идното домакинство.

Болоня ще прескочи пропастта над която се намира в този миг и ще погледне все по-целеустремено към оцеляването си в елита след като си набави така важните три точки от спора с Киево.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Болоня – Киево
прогнози: Болоня
Статус:Печели
коефициент: 1.50 в WinBet

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50