bet365_Висша_Лига_спонсор

Bet365 е новият спонсор на Sky Sports

Прякото предаване на Premier League от Sky Sports ще бъде спонсорирано от производителя на автомобили Nissan.

Bet365 сключи сделка като спонсор на Sky Sports за прякото предаване на мачовете от Английската висша лига, които се играят понеделник и петък вечер.

UK.- Bet365 е новият спонсор на Sky Sports за прякото предаване на мачовете от Английската висша лига, които се играят понеделник и петък вечер. Договорът между двете компании е за три сезона и ще бъде в сила до края на 2018-19.

Според споразумението букмейкърът ще спонсорира и всички игри, които се излъчват на канала на Sky Sports за комерсиални цели.

„Невероятно е, че Bet365 и Nissan се присъединяват към нас за вероятно най-големият сезон на Английската висша лига в историята на Sky Sports“, казва John Litster – директора на Sky Media.

„Новият сезон на Английската висша лига се очаква да бъде един от най-внушителните и новата възможност със Sky Sports е наистина голяма новина“, споделя John Coates – главен изпълнителен директор в Bet365. „Това определено е полезно сътрудничество и е свидетелство за продължителните и разширяващи се отношения между Bet365 и Sky Sports.“