Прогноза за Берое Стара Загора – Дунав Русе

Берое Стара Загора - Дунав Русе

Прогноза за Берое Стара Загора – Дунав Русе

Берое Стара Загора

Тимът на Берое Стара Загора продължава да прави много сериозни инвестиции, да закупува добри футболисти и да дава добри заплати, а резултатите му все още не са особено добри. Това е нещо, което не беше загатнато от собственика, а от старши-треньорът Александър Томаш, който точно след последния съдийски сигнал, явявайки се пред журналистите отбеляза, че е бесен от случващото се. Той много добре знае, че нагласите към него са да изгради отбора и да направи следващата стъпка с него.

Половината от тази работа вече е свършена, тъй като Берое при всички положения играе един много добър футбол, но страда от това да прави страшно много на брой пропуски пред противниковата врата и до голяма степен точно това накланя везните в посока на слабите резултати. Рано или късно направените инвестиции от Берое Стара Загора ще започнат да се отплащат, а една отлична серия от победи ще бъде започната точно от домакинството на Дунав Русе. Точно в този миг „заралии“ се чувстват пределно амбицирани да разгърнат най-доброто от себе си, тотално да надиграят опонента си и да го разгормят. Това, че играят на своя стадион ще им позволи да се стигнат точно до един такъв изразителен успех.

Дунав Русе

Дунав Русе е едно бледо копие на себе си отпреди няколко години. Миналият сезон тимът беше съвсем близо до изпадането си, но в крайна сметка се спаси по един много спорен начин. Не вземе ли някакви мерки да подобри изявите си, през настоящата кампания отново ще е неотлъчна част от битката за оцеляването.

В нито един от последните 4 директни двубоя между Берое и Дунав Русе не се стигна до развръзка с над 2.5 гола. В същото време само един от последните 8 надхвърли тази голова линия, но най-накрая и тази серия ще бъде прекратена, като прогнозата за този случай, колкото и изненадваща да звучи, е че Берое ще вкара минимум три гола в противниковата врата.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Берое Стара Загора – Дунав Русе
прогноза:Берое Стара Загора -1.5
коефициент: @2.00
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.002.002.00