Прогноза за Берое – Дунав Русе

Берое - Дунав Русе

Прогноза за Берое – Дунав Русе

От щаба на Берое продължават да изказват разнопосочни мнения около това дали ще завършат в първата шестица, но на този етап и при тези изходни позиции, възможността това да се случи е направо огромна.

Берое

Дотук те спечелиха 39 точки, а авансът им пред 7-ия – Етър възлиза на точно 6, като при оставащите до края на редовния сезон едва 4 кръга много трудно може да се стигне до някакво разместване.

Тимът на Славия, който спечели в последните два кръга, пък е на цели 9 пункта зад „заралии“, така че неговите шансове да завършат редовния сезон пред старозагорци вече са илюзорни. След края на вчерашните двубои и най-вече след победата на Ботев Пловдив над Верея с 4:0 отборът на Берое изостана от 4-то си място и то от един от вечните си врагове в лицето на „канарчетата“ след като преди началото на кръга двата тима поделяха тази позиция.

От огромно значение за старозагорци беше това, че в миналия кръг стигнаха до победа срещу един от директните си съперници за по-добро класиране – Етър с минималното 1:0. Откакто Александър Томаш е начело на отбора, действията са много последователни. Вече повече от година Берое прави много малко трансфери като разчита на това да сработи наличните футболисти по най-добрия начин и точно с тях да постига последващите си успехи.

Единайсеторката на Томаш винаги е почти една и съща и това загатва точно за това. Той играе с все по-разпространената схема 4-2-3-1 като много важно за неговия тим се оказа завръщането на един от ключовите футболисти преди две години – дефанзивният халф Карлос Охене. Моментално той се завърна и в стартовия състав редом до Александър Цветков.

Добри коефициенти от betfair

Дунав Русе

Цялостната единайсеторка на Томаш следва да е: Перниш, Василев, Желев, Баранов, Бандаловски, Охене, Цветков, Еуженио, Минчев, Бригидо, Камбуров. Дунав Русе се намира в отчайващо състояние, но сглоби един боеспособен тим, изграден от: Макенджиев, Васев, Ковачев, Динков, Инкоом, Димов, Станоев, Станкев, Фирцулеску, Н‘Диайе, Иса.

Много голяма част от футболистите в този състав доскоро бяха част от старозагорските тимове Берое и Верея, така че със сигурност познават много добре задаващия си съперник. Това ще е и основният фактор, който ще направи така, че Дунав въобще да не е толкова слаб насред Стара Загора, колкото всички прогнозират. Сблъсъкът ще е напълно равносоен, а головете в него ще са много малко.

 

Първенство:България – Първа Лига
двубой:Берое – Дунав Русе
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.90
коефициенти: коефициенти от betfair
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90