Прогноза за Белгия – Казахстан

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Белгия

Тимът на Белгия продължава да е един от онези, които събират погледите само с футболистите, с които разполагат. Всеизвестно е колко много класа им в този негов състав и точно това беше причината едва ли не на всеки голям футболен форум през последното десетилетие очакванията към тима да са толкова, толкова големи.

От началото на този квалификационен цикъл „червените дяволи“ спечелиха и двата си двубоя, което въобще не е изненадващо, но изненадващото е това, че и в двата случая те не бяха така категорични. Първо се наложиха над Русия с 3:1, а малко след това – над Кипър с 0:2. Този състав на Белгия при всички положения продължава да разполага с огромна класа, но той става лесно предсказуем за голяма част от съперниците си. Всичко най-интересно, което демонстрират „червените дяволи“, е вследствие на индивидуални действия не на друг, а на Еден Азар.

Преди по-малко от 24 часа стана ясно, че той най-накрая е стигнал до договорка с Реал Мадрид, така че се превръща в едно от най-големите трансферни попадения за „белия балет“ през последната година. Казахстанците ще се окупират в собствената половина и ще създадат никак немалко затруднения на съперника си, но не в начинанието да спечелят, а просто в това да се наложат по един категоричен начин.

„Червените дяволи“ ще заложат на: Куртоа, Алдервайрелд, Компани, Вертонген, Азар, Де Бройне, Витсел, Кастан, Азар, Лукаку, Мертенс. Има безкрайно много класа в този им състав, който обаче за пореден път няма да стигне до разгромна победа. Казахстанците ще играят с: Непогодов, Бейсебеков, Йерланов, Мали, Марочкин, Жуков, Куат, Федин, Перчук, Вороговский, Жангилашбай. Т

ози им състав е изцяло дефанзивно ориентиран и не се вижда начин, по който да стигне до вкарването на гол във визитата на Белгия, а победа с повече от 4:0 за домакините едва ли ще се превърне в реалност, така че този коефициент от 2.00 за под 4.5 е прекрасен.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Белгия – Казахстан
прогноза:под 4.5 гола
коефициент: @2.00 в winbet casino
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.002.002.00