Обосновани прогнози за Базел – Грасхопърс

Базел - Грасхопърс

Обоснована прогноза за Базел – Грасхопърс

Базел прави провал след провал в рамките само на няколко седмици от началото на сезона и всичко това доведе до немислими сътресения в редиците на тима. Феновете бяха яростни след видяното в реванша с ПАОК, завършил с поражение за техните любимци с 0:3 и то у дома. Това положение наложи взимането на мерки, целящи излизане от кризата.

Една такава трябваше да бъде направена много по-рано – още след края на миналия сезон (назначаването на треньор), но поради липсата на достатъчно добри алтернативи, от клубното ръководство решиха да оставят Алекс Фрай като временен такъв.

Той все още няма необходимата рутина, за да изпълнява толкова отговорна роля и това се видя. Тоталното неумение да вдигне футболистите си след поражението от гърците като гост (което беше с минималната разлика от 2:1) доведе до неистов срив, който остави първото черно петно върху сезона на тима.

Марсел Колер пое щафетата и това ще вдигне футболистите в най-кратък срок. 5-те поредни официални двубоя в този толкова кратък срок от около 10 дни направо шокираха състезателите, които имаха нужда от свеж полъх, а той ще дойде точно с новия треньор.

Базел е швейцарският колос, от който почти всички в страната се страхуват. От дълги години насам много рядко се стигаше до някакво изключение, свързано с това същият тим да не спечели титлата (подобно нещо се случи точно в предишния сезон когато Йънг Бойс стъпи на върха). Желанието и на ръководството, и на многобройните привърженици, е още през този сезон любимците им да се върнат в обичайната си светлина и да си спечелят титлата.

За целта още в близките няколко кръга трябва да се стигне до подобряване в резултатите, в противен случай рискът шансовете за първото място да бъдат ранно загубени е много голям.

Точно срещу Грасхопърс трите точки са единствена алтернатива, тъй като това е най-слабо представилият се отбор в изминалите два кръга. Пораженията от Йънг Бойс и Цюрих с по 2:0 загатнаха и за неумението на тима да реализира, така че Базел има отворен път към записването на първа победа. И „Санкт Якоб Парк“ ще даде своето, което няма да е маловажно в един толкова неврологичен момент. Най-накрая швейцарският тим ще сложи край на негативите и ще запише първа победа през сезона.

първенство: Швейцарска Суперлига
двубой:Базел – Грасхопърс
прогноза: Базел
коефициент: @1.50 в winbet

Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50