Бъртън – Манчестър Сити

Бъртън - Манчестър Сити

Обоснована прогноза за Бъртън – Манчестър Сити

Бъртън Албиън имаше челен сблъсък с футболната реалност и получи 9 много тежки шамара на 9-и януари. Това беше нещо безкрайно сюрпризиращо с оглед на подобрението в изявите в отбрана на тима. Излязъл на „Етихад“ обаче, той така и не намери начин да се затвори в своята половина и да си тръгне с поражение, но с чувствително по-малка разлика, което да остави някаква, макар и минимална интрига за реванша.

Бъртън

Получилият се резултат прави така, че всичко да е предизвестено, а едва ли има и един човек на света, който смята, че е възможно да се стигне до нещо друго в съперничеството освен категорично класиране на Манчестър Сити. Въпреки, че ще излязат с редица от резервните си футболисти в това гостуване, „гражданите“ са смазващи фаворити за записването на нов разгромен успех.

Техният треньор Пеп Гуардиола е един от онези, които са безкрайно големи привърженици на съхраняването на силите на водещите си футболисти и една огромна част от въпросните въобще няма да пътуват с отбора. Оставяйки настрана случилото се в първия двубой между двата тима, реваншът въобще няма да е толкова еднопосочен. Бъртън ще внесе необходимите корекции в редиците си и в никакъв случай няма да изглежда толкова безумно колкото преди две седмици.

Манчестър Сити

Тимът от третото ниво на футбола в страната, ще е чувствително изтеглен по-назад и ще положи усилия, за да запази началния резултат непроменен възможно най-дълго време. Тези толкова ентусиазирани от това рядко срещано голямо съперничество за техните любимци, фенове на Бъртън, които пропътуваха разстоянието до Манчестър за първия двубой и имаха рядко срещан малшанс, ще бъдат отново там – на трибуните, за да подкрепят своите. И този път, за разлика от предходния, резултатът ще е много по-лицеприятен.

Бъртън няма да е фигурант в този двубой и ще се възползва и от това, че съперникът излиза с голяма част от резервните си футболисти. Ако не друго, домакините поне ще се хвърлят и ще дадат най-доброто, на което са способни, в най-важния си двубой от тук до края на сезона.

Класирането им в първа дивизия е такова, че се очертава Бъртън да не е част нито от битката за промоцията, нито от тази за оцеляването, а съперничеството с Манчестър Сити и то на собствения стадион, е такова, каквото ще има веднъж на няколко години.

Онова 9:0 от първия двубой в никакъв случай няма да се окаже определящо, нито на феновете им, които демонстрираха подкрепата си както тогава, така и днес. Бъртън Албиън ще има и различен игрови подход, който ще обуслови и коренно различната развръзка на двубоя.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Бъртън – Манчестър Ситир
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.50 при нова регистрация бет365
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50