Обоснована прогноза за Бърнли – Уест Хям

Бърнли - Уест Хям

Обоснована прогноза за Бърнли – Уест Хям

Още от първите кръгове си пролича, че сезонът въобще няма да е лесен за домакините от Бърнли, които вече дълго време така и не могат да намерят футбола си от предишния сезон.

Точно година назад във времето, те се наслаждаваха на една изумителна серия като дори по това време нямаха допусната загуба на своя „Търф Моор“. Понастоящем положението е коренно различно като те са втория най-слаб домакин в лигата като са спечелили едва 7 от общо 27 възможни точки.

Бърнли

Най-нормалното нещо е при това положение головата им разлика да е силно негативна, но по-изненадващото е, че тази доскоро стабилна отбрана, вече е толкова пропусклива. Тя допуска средно по над два гола на домакинство, което е страшно много.

Само един друг отбор в цялата Премиършип е допуснал точно толкова (20 на брой) голове в изминалите си домакинства и това е новакът Кардиф, който обаче е много по-напред в генералното класиране от Бърнли най-вече след вчерашната си победа на „Кинг Пауър“. Бърнли се пропука и така и не може да се съвземе от тази толкова неприятна ситуация, в която изпадна.

Като се прибави и безкрайно тежката програма през последния месец (и то точно през този толкова важен период за англичаните – новогодишния цикъл от срещи), то положението за тима е потресаващо. 4 загуби в обхвата на последните 5 двубоя с Бърнли, който се изправи все срещу силни съперници, а само преди 4 дни инкасира 5 гола във вратата си от Евертън и то на своя „Търф Моор“.

Едва няколко дни по-късно Шон Дайш ще е внесъл необходимите корекции в състава си и неговите изяви няма да имат нищо общо с онези от този толкова тежко развил се двубой с „карамелите“. Най-накрая Бърнли ще подобри изявите си в отбрана и ще погледне към предхождащите силни сезони, в които това беше едно от отличителните неща, направени от Дайш за благополучието на тима.

Уест Хям

Уест Хям на пръв поглед не разполага с толкова класни футболисти, още повече, че неотдавна една от малкото такива в състава – Марко Арнаутович претрпя контузия и отпадна от сметките. Въпреки, че в нападението на тима има редица футболисти с много спорен статут, каквито са трима от четиримата: Перес, Снодграс, Диангана и Фелипе Андерсон (последният е изключван от това число).

Точно привлеченият от Лацио футболист и последно споменат прави истинскии фурор, който обаче най-накрая ще бъде осуетен. „Чуковете“ няма да демонстрират футбола си от последните седмици като заслуга за това ще има и най-накрая подобрената отбрана на Бърнли.

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Бърнли – Уест Хям
прогноза: Под 2.5 гола
коефициент: 1.90 в betfair
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90