Аугсбург – Байерн Мюнхен

Аугсбург - Байерн Мюнхен

Прогноза за Аугсбург – Байерн Мюнхен

Аугсбург

Аугсбург беше попилян от Вердер Бремен преди по-малко от седмица като в неделната вечер за едно полувреме наниза три гола във вратата на 15-ия в таблицата и му постави страшно много въпроси около това как да изглежда в следващите кръгове. Грандиозната промяна ще дойде още в домакинството на Байерн като най-накрая отборът на Баум ще престане да влиза в някакви безумни надстрелвания със съперници, които чувствително го превъзхождат по класа.

От цялото това положение единственото радостно за тукашните домакини е, че това се случи в сблъсък срещу Вердер, защото ако насреща им беше Байерн и то като домакин (какъвто беше случаят преди седмица), то с лекота щяха да се доближат и до развръзка с двуцифрен резултат (изглеждайки по подобен абсурден начин) в полза на опонента.

Не след дълго Аугсбург ще премине към другата крайност и ще бъде много, много стабилен в играта си. Този отбор, който в петъчната вечер ще приеме „баварците“ ще е тотално преобразен и ако нямаше как да бъде разпознат по характерните си цветове на фланелките в домакинството на Байерн, то със сигурност много от феновете щяха да се объркат, че срещу втория в подреждането стои не 15-ият, а 5-ият.

Списък с лицензирани букмейкъри

Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен е подценил страшно много визитата си от този кръг и това се забеляза още по време на пресконференцията на Нико Ковач. Младият треньор на този толкова голям немски тим изрази мнение, че тази визита е от голямо значение за тима му, тъй като със сигурност ще повдигне настроението му точно преди решителните битки в най-комерсиалния европейски клубен турнир.

Той се изказа в посока, че трите точки са повече от сигурни за него и футболистите му, а подобно нещо въобще не е факт.

Аугсбург ще се хвърли безстрашно в една толкова голяма битка и ще даде своето за запазване на интригата до последните минути. Този път отбранителното трио Кедира, Стафилидис и Оксфорд ще е преобразено, а много по-близо до тях ще застанат халф-бековете Макс и Шмид от двете страни.

Изграждайки линия с петима в дефанса си, Аугсбург ще направи сблъсъка за съперника си страшно труден. Най-накрая домакините ще направят така, че да се завърнат към къде-къде по-честите си силни изяви срещу съперници от голямата четворка в лигата.

Демонстрираното на „Везер“ преди по-малко от седмица, няма да кореспондира с изявите на 15-ия в таблицата в този кръг и той ще стои на терена като друг отбор. Аугсбург ще използва много добре домакинството си и ще измъчи „баварците“ до краен предел.

първенство:Германия – Бундеслига 2
двубой:Аугсбург – Байерн Мюнхен
прогноза: Аугсбург +2 @ 2.00
коефициенти: коефициенти от winbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.002.002.00