Атлетико Мадрид – Виляреал

Атлетико Мадрид - Виляреал

Прогноза за Атлетико Мадрид – Виляреал

Атлетико Мадрид

Атлетико Мадрид изпрати една от най-успешните си седмици през последната година след като съсече Ювентус в най-престижния евро-турнир. Това се случи по един много убедителен начин, което беше наистина изненадващо.

Старата госпожа“ не стоеше никак добре на терена и така и не успя по да внесе по-сериозна заплаха за противниковата отбрана, а през втората част превъзходството на „дюшекчиите“ беше още по-изразително.

Най-хубавото за Ювентус от цялата тази ситуация е, че нямаше още 15-20 минути футбол, тъй като тогава със сигурност щеше да се стигне до вкарването на минимум още един гол от страна на съперника, което и да предизвести крайния победител от тази двойка.

Настоящото статукво със сигурност дава огромно преимущество на „дюшекчиите“, но в никакъв случай не ги класира. Точно този резултат многократно е създавал огромни затруднения за какви ли не велики отбори да довършат започнатото и в крайна сметка се е стигало до обрати, така че такъв е напълно възможен и сега, като коефициентът за това сега е точно 4.33.

Няколко дни след този несъмнено голям мач за Атлетико, тимът приема Виляреал в първенството. Съперникът също имаше участие на европейската сцена – във втората по сила надпревара, което завърши благополучно.

Коефициент 1.85 с нова регистрация в PalmsBet

Виляреал

Спортинг Лисабон беше отстранен след 1:1 на „Ел Мадригал“, което отвори път на тима на Хави Кайеха към 1/8-финалите. Все още медиите в страната са раздвоени дали това е нещо хубаво за „жълтите“ или не, тъй като те са в зоната на изпадащите в първенството и едно по-продължително участие на евро-сцената може да ги изтощи и да доведе до тотален крах на местно равнище. Все пак и там се забелява известен прогрес в играта им след като вече в 3 поредни кръга нямат загуба, а това е нещо, което им се случваше много рядко през последните месеци.

Добавяйки и двата мача с „лъвовете“ от Лисабон, в които те не загубиха, то серията им възлиза на вече 5 последователни сблъсъка без поражение. Когато става на въпрос за съперничество с Атлетико Мадрид, през последните няколко години Виляреал придобива някаква всемогъща сила, която прави така, че незнайно защо да се явява безкрайно неудобен за „дюшекчиите“.

оже да звучи абсурдно, но вече в 7 поредни двубоя Атлетико така и няма записана победа срещу този съперник. Задаващият се двубой отново ще е много сериозно препятствие за домакините, които ще се опитат да го спечелят по любимия си начин – с минимална разлика с гол през втората част.

първенство:Испания – Ла Лига 1
двубой:Атлетико Мадрид – Виляреал
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.85 с нова регистрация PalmsBet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85

прогноза: под 2.5 гола @ 1.85