Прогноза за Аталанта – Киево

Аталанта - Киево

Обоснована прогноза за Аталанта – Киево

Аталанта

Пред Аталанта се открива една много рядка възможност, каквато всъщност през последните седмици нямаше. Тя се изразява в това, че най-накрая отборът може да се изравни по точки с 5-ия – Рома в битката за челните позиции и в същото време да задмине Торино след като по-рано през кръга и двата изброени загубиха своите двубои, а подобно нещо не се е случвало (да загубят в един и същи кръг) от много дълго време насам.

Така с победа Аталанта ще направи една огромна крачка в правилната посока и ще увеличи страшно много възможността да участва в европейските клубни турнири и през следващия сезон. Този отбор определено го заслужава след като се превърна в един от най-проспериращите в цялото първенство. Той играе безкрайно зрелищен футбол и това е причината да си спечели редица нови привърженици в хода на сезона.

Много изненадващо обаче остава това, че след дълги сезони на безкрайно силни изяви в Бергамо, отборът започва да се пропуква и то точно на своя стадион след като даже не е в Топ 10 на най-силните домакини в Серия А, а в същото време е 3-ият най-силен гост. Още по-изненадващото е това, че същият тим е спечелил повече точки във визитите си, отколкото в домакинствата си, като е нанизал изумителните 32 гола далеч от своя терен само в сблъсъците си от Серия А, колкото няма нито един друг.

Киево

Киево пък продължава да гледа към първата си победа далеч от дома през сезона, а ако продължава да се изявява по същия начин няма да е чак толкова изненадващо да го завърши без да я постигне. Цели 11 кръга преди края е ясно, че отборът изпада след като събра едва 10 точки, а даже удвояването на този актив няма да е в състояние да го измъкне от триото в дъното на подреждането.

Въпреки това Киево ще продължи да е все така зрелищен и въпреки, че това не носи съществен успех, отново да донесе радост на любителите на головете.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Аталанта – Киево
прогнози: Над 3.5 гола
Статус:Загуба
коефициент: 2.50 в букмейкър PalmsBet

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.502.502.50