Астън Вила – Дарби Каунти

Астън Вила - Дарби Каунти

Обоснована прогноза за Астън Вила – Дарби Каунти

Няма и капчица съмнение, че това е един от двубоите на сезона без значение, че той е част от втория ешелон на английския футбол. Неведнъж или два пъти в рамките на последното десетилетие се дискутираше това каква е структурата на английския футбол и най-вече това колко сериозни финансови постъпления получава всеки от участниците точно в това съперничество за влизане в елита (и най-вече победителят от него).

Астън Вила

Виляните“ изпаднаха от елита и то по един потресаващ начин – много преди последния кръг. Последният случай, в който имаха досег до най-високото ниво на футбола в страната, се разви по потресаващ начин за тях и със сигурност ще ги накара да направят всичко по силите си, за да оставят случилото се настрана и да се насладят на едни много силни 90 минути в това си съперничество с „овните“, след края на които да се завърнат отново на най-високо ниво.

Въпреки, че тимът на Астън Вила е изписан по-напред, то той няма да има домакинско предимство, както в подобни случаи следва да се случи. Финалните двубои за влизане в долната дивизия както в Лига 1 (където вчера Чарлтън съсече Съндърланд с 2:1), така и в горната – Чемпиъншия, се играят на националния стадион „Уембли“ (в един двубой), така че нито един от участниците няма привилегията да играе на своя земя. За това толкова ключово съперничество и всъщност най-важното в хода на цялата кампания, Астън Вила няма да има на разположение контузените Ниланд и Маккормак докато до последно под въпросителна остава Честър.

Дарби Каунти

За Дарби Каутни контузените не са малко, но не са и много.Най-хубавата новина за тях е, че всеки един все още има начин как да попадне минимум в разширения състав за най-важното съперничество за сезона. В списъка се включват четирима, но нито един от тях не е сигурен отсъстващ като на късен фитнес тест ще бъде подложен всеки един от тях. Става на въпрос за: Форсайт, Дейвис, Кинг и Брайсън.

От щаба на Дарби ще направят всичко по силите си, за да възстановят всеки един от тях за най-важния сблъсък през сезона. Най-големият удар по „овните“ е свързан с това, че бяха не победени, а направо размазани в последните си две съперничества с Астън Вила (в рамките на този сезон) след като отстъпиха с 0:3 и 4:0.

Това не следва да се окаже определящо за крайния победител от задаващото се съперничество, което е с коренно различен характер. Познавайки се толкова добре и осъзнавайки колко голямо е значението на крайния изход от задаващото се съперничество, то ще е с коренно различен характер като нито един от участниците в него няма да се отличи с нещо бляскаво.

първенство:Англия – Плейоф
двубой:Астън Вила – Дарби Каунти
прогнози: Уест Бромич Албиън
Статус:Грешно поставен текст
коефициент: 1.85 в с нова регистрация в melbet

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85