Обоснована прогноза Аржентина – Хърватия

Преди седмица медиите в Аржентина бяха на границата на позволеното от етична гледна точка, атакувайки собствения си национален тим. Неоспоримо е това, че изявите на възпитаниците на Сампаоли бяха много под реалните им възможности. И как да няма големи очаквания към тях при присъствието на някои от най-класните футболисти в целия свят като Меси, Агуеро, Игуаин и Дибала в състава.

Изброените няма да вземат под особено внимание всичките тези критики, които се изсипаха по техен адрес, а ще излязат на терена и ще смълчат критиците с играта си. Не само Аржентина, вече цял свят гледа към Лео Меси още повече, че непрестанните сравнения с Кристиано Роналдо продължават, а привържениците на португалеца вече имат аргумент да твърдят, че той е по-големият играч след като вкара 4 гола в изминалите два сблъсъка, с което несъмнено се превърна в център на внимание, докато Меси беше прекалено тих срещу Исландия. И тук някъде Лео ще вземе думата, като ще остави несполуките срещу „островитяните“, както индивидуални, така и отборни на заден план, за да изгрее на руска земя.

Аржентина

Гаучосите“ ще са преобразени и в следващите 90 минути няма да видите много допирни точки с демонстрираното от тях на старта. Несъмнено Сампаоли ще направи няколко козметични промени в стартовия състав, като позициите си в нападението ще запазят Меси и Агуеро. Почти сигурно футболистът на Интернасионал – Максимилиано Меса ще отстъпи мястото си, а предвижданията са за включване на Пауло Дибала. Случи ли се това, тромавата хърватска отбрана ще има страшно много затруднения и в даден момент просто ще капитулира.

Хърватия

Шахматистите“ си остават все още една от загадките на първенството, макар да ги видяхме в сблъсък срещу Нигерия, не видяхме и половината от реалните им възможности. Някак си като на разходка в парка, те стигнаха до триумфа. Ползата от това е ясна – спечелването на трите точки, но от друга страна те влизат в дербито с Аржентина без да са срещнали истинско препятствие. И хърватите имат страшно много първокласни футболисти, така че задаващото се противопоставяне несъмнено буди интерес. Нов триумф за тях ще е равносилен на прескачане на групите и всичко това недвусмислено говори, че залогът е наистина огромен. За аржентинците друга алтернатива освен победата просто не съществува. Така хърватската отбрана, която на практика не беше поставена под заплаха нито един път за всичките 90 минути срещу Нигерия, ще бъде направо същисана от изпитанието, което ще дойде като от нищото. Момчетата на Сампаоли ще отвърнат подобаващо на недоброжелателите си, разправяйки се с един от силните тимове в тазгодишния Мондиал. Така само няколко дни след като почти беше разкъсана от критики, аржентинската селекция ще се озове на другата крайност, записвайки най-важната си победа през последните години, при което и възхвалите няма да закъснеят.

Двубой: Аржентина – Хърватия
прогноза:Победа за Аржентина
коефициент:2.40 в betfair –  Загубен

Ако тази прогноза не ти харесва и очакваш в двубоя между Аржентина – Хърватия от предварителна Група „D“ да има поне един гол, ти предлагаме бонус оферта с коефициент 30 това да се случи.