Анализ за Арсенал – Нюкасъл

Арсенал - Нюкасъл

Прогноза с азиатски хендикап за Арсенал – Нюкасъл

Арсенал

Арсенал продължава да е в голямата битка за завършване в голямата четворка и въпреки това сякаш на преден план за тима си остава спечелването на трофея в „Лига Европа“. Когато имаш Унай Емери за треньор и при футболисти от калибъра на Пиер-Емерик Обамеянг, Александре Лаказет много трудно има как да се очаква нещо различно от постигането на върхови резултати. „Артилеристите“ продължават да се движат в правилната посока и то с много сериозни темпове.

За по-малко от сезон Емери постави щрихите на играта, която желае да вижда, подсили тима си с част от желаните футболисти и феновете вече изказаха задоволството си от това.

Спечелването на „Лига Европа“ ще е короната на тези краткосрочни вложения от страна на „артилеристите“, които най-накрая имат и един-единствен собственик след като дълги години бяха управлявани от няколко такива. Точно в този миг трудно има начин, по който да се каже, че Арсенал е топ-отбор, но вече със сигурност е много по-близо до това да се превърне в такъв, отколкото преди година, когато беше напълно изчерпан.

Нюкасъл

След всичко хубаво казано за Арсенал дотук, няма как да се пропусне и фактът, че в това домакинство на Нюкасъл тимът ще е без някои много ключови свои футболисти. Начело в този списък стои Торейра, който е с наказание, а в лазарета продължават да са: Уелбек, Белерин и Холдинг. Нюкасъл ще е единствено без Лонгстаф и Шар. „Свраките“ са в най-силния си период от години насам и има страшно много светли лъчи около тях. Най-накрая дългото чакане приключи, кесията беше развързана и инвестициите бързо започнаха да се отплащат.

Рафа Бенитес е все по-близо до това да склони да продължи контракта си с тима, а това ще е от огромно значение за цялостното развитие на „джордитата“. Точно испанецът е човекът, който ги утвърди в елита на страната и то след като направи истински чудеса, имайки минимален избор на футболисти.

Нюкасъл ще продължи да играе своя много добър отборен футбол и ще разчита страшно много на корнерите където да използва силата на Рондон и Ласелс. В никакъв случай „свраките“ няма да са просто фигуранти в този сблъсък и даже да допуснат подобно нещо, то ще е с минимална разлика.

коефициент 1.50 в ПалмсБет

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Арсенал – Нюкасъл
прогноза:Нюкасъл +2 с азиатски хендикап
коефициенти: коефициент 1.50 в PalmsBet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50