Арда Кърджали - Ботев Пловдив

Прогноза за ефбет лига за отборите на Арда Кърджали – Ботев Пловдив

Прогноза за Арда Кърджали – Ботев Пловдив

Арда Кърджали

Цял град Кърджали е на седмото небе след като местният футболен тим пренаписа историята и се класира за своето първо участие в елитната футболна дивизия на страната. Съвсем наскоро тя смени и своето име, така че започва едно изцяло ново първенство, наречено по коренно различен начин и с няколко нови много интересни тимове в него.

Арда Кърджали е проект, който до известна степен е сходен с този на Лудогорец, но е една по-бледа негова версия (поне на този етап). Много трудно има начин на света, по който тимът от южната част на страната да се развие толкова, колкото „орлите“ от Разград. Точно днес и точно сега те са един тим, който е огледален с онзи на Лудогорец – появил се в елитната дивизия на страната преди почти десетина години.

Арда насочи вниманието си към това да привлече футболисти, имащи огромен брой двубои зад гърба си в елита и точно това ще е основната причина за благополучието още в откриващия кръг. Точно такива футболисти с уникална подкрепа, като тази, която ще бъде за местния тим, не се вижда как ще пропуснат възможността да открият точковия си актив рано-рано срещу съперник, който завърши миналия сезон с няколко сериозни скандала.

Ботев Пловдив

Ботев Пловдив все още не се е оттърсил от тях и ще има известни затруднения в началото на новия сезон и най-вече в първите 3-4 кръга, докато започне да се приспособява към новия си облик. Това, че гостува на място като Кърджали, което тръпне в очакване на откриващия кръг, със сигурност ще е голям минус и ще се превърне в основна спънка. Момчетата на Стамен Белчев ще летят по терена и ще демонстрират футбол, който ще грабне веднага феновете на играта, наслаждаващи се на зрелището.

Този тим на Арда ще даде много ясна и точна заявка за това, че няма ни най-малки намерения да е част от битката за оцеляването още след изминаването на откриващия кръг.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Арда Кърджали – Ботев Пловдив
прогноза:Х или Арда Кърджали +0.5
коефициент: @1.60
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.152.152.15