Прогноза за Апоел Никозия – Сутиеска

Сутиеска

Много труден беше първият сблъсък за кипърският колос АПОЕЛ Никозия, който следваше да спечели с лекота според всичките предвиждания на букмейкърите, но в крайна сметка това въобще не се случи. Сутиеска беше на ръка разстояние от това да хвърли голямата изненада, изразяваща се в това просто да не допусне загуба. Все пак по-голямата рутина и опит на кипърците дадоха отражение върху случващото се на терена и по един или друг начин те се наложиха. Въпреки това по никакъв начин не може да се каже, че крайният победител е предизвестен, макар само за развитието на реванша коефициентите за домакинска победа да са около 1.15.

Неотдавна същият този тим на Сутиеска се изправи срещу родния Левски в турнира „Лига Европа“, като беше отстранен от „сините“, но понастоящем изглежда в много по-добро състояние. Поне в рамките на първия двубой черногорците демонстрираха много високо ниво на представяне и заслужаваха да се разминат с поражението.

През предходния сезон те се наложиха по много категоричен начин в местното първенство, завършвайки на цели 9 точки пред втория в таблицата – Будучност, като освен това го победиха и то като гост в последния кръг с 2:0. По време на първия двубой с АПОЕЛ Никозия, черногорците излязоха с 4-2-3-1 като заложиха на голяма част от футболистите, които неотдавна се изправиха и в споменатите двубои срещу родния Левски. На върха на нападението им беше Божо Маркович, който определено е най-опасният футболист в редиците им.

Апоел Никозия

АПОЕЛ също не изненада, като от първия съдийски сигнал заложи на 4-4-2 с: Белец, Михайлович, Йоану, Лафранс, Ворос, Ал-Тамари, Лукас, Генцоглу, Яколис, Халениус и Де Винсенти. Последният е голямата звезда в редиците им, като освен това е на път да се превърна в легенда на тима след като имаше много силен период от 3 години с него между 2013-а и 2016-а след което потегли към първенството на ОАЕ където прекара едва два сезона. АПОЕЛ Никозия не е тим, който в голяма част от случаите печели с разгромна разлика, а тоно срещу прогресиращия тим на Сутиеска не се вижда как ще направи подобно нещо.

първенство:Шампионска лига
двубой: Апоел Никозия – Сутиеска
прогноза:Под 3.5 гола
коефициент: @1.50
Статус: Печели.

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50