Проноза за Анкарагюджу – Басакшехирспор

Турция - Супер лига

Обоснована прогноза за Турция – Супер лига

Анкарагюджу си набави един добър точков актив и се утвърди в средата на класирането. Въпреки това отборът е на огромна дистанция от върха на таблицата, който е окупиран от следващия съперник – Басакшехирспор. Само преди месец възпитаниците на Картал бяха много по-напред в класирането, но записаните две последователни загуби и равенството от последния кръг ги изпратиха на 10-то място в подреждането.

Няма кой знае каква класа в редиците им, като има едва двама-трима футболисти, които се отличават. В това число Черчи, Джа Джедже и Коне. Очертава се много тежка среща за Анкарагюджу, макар тимът да играе на своя стадион. Насреща му застават някои много стойностни футблисти, които изградиха и един блестящ отбор.

Сред тях са бившите футболисти на някои от родните тимове – Мосоро и Кайсара, както и редица други емблематични състезатели, подвизавали се на топ ниво като: Адебайор, Клиши и Белозоглу.

Въпреки, че не е сред най-известните, десният флангови футболист – Виска е сред най-класните в селекцията на Авджъ. Той ще сътвори страшно много главоболия за Анкарагюджу и ще си прави каквото поиска в много епизоди от двубоя. След 5 последователни победи и утвърждаване на първата позиция в класирането, Басакшехирспор се сгромоляса в домакинството си на Сиваспор с 0:1, но въпреки това не беше изместен от мястото си.

Последва нов провал – равенство 1:1 с Адана Демирспор в турнира за купата. Голямото преимущество за Басакшехирспор е, че играе много умело в директните си двубои с Анкарагюджу, а освен това този двубой идва в момент, в който трите точки са без никаква алтернатива за водача в подреждането. Авджъ ще заложи на много атакуващ състав като четиримата в предни позиции: Мосоро, Наполеони, Баич и Виска ще създадат страшно много неприятности за противниковата защита, която така и няма да намери начин да им се противопостави. Най-накрая Басакшехирспор ще се завърне към победите и ще направи голяма крачка към титлата.

 

първенство:Турция – Супер лига
двубой:Анкарагюджу – Басакшехирспор
прогноза: Басакшехирспор @ 1.67

коефициенти: коефициенти от winbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.671.671.67